Az Öröm Angyalának üzenete: A hálával teli szív ereje

Az Öröm Angyalának üzenete: A hálával teli szív ereje

Kedves Olvasók,

Ma egy újabb különleges üzenetet szeretnék megosztani veletek, amelyben az Öröm Angyalának bölcsességét és tanácsait továbbítom. Az alábbi bibliai stílusú történet és üzenet örömöt és hálát hordoz, amelyek az életünkben betöltött szerepükről tanítanak.

A történet:

Volt egyszer egy falu, ahol az emberek sosem érezték az igazi örömöt, mert mindig a hiányosságokra összpontosítottak. Egy napon, amikor a falu polgárai újabb elégedetlenségüknek adtak hangot, megjelent előttük az Öröm Angyala.

Az Angyal így szólt hozzájuk: “Kedves emberek, az igazi öröm a hálával teli szívben található. Engedjétek meg, hogy elvezesselek benneteket az öröm forrásához.” Az emberek követték az Angyal tanácsát, és az Öröm Angyala megtanította őket a hálára, amely által végül megtapasztalták az élet örömét.

Az üzenet:

Kedves Olvasó, az Öröm Angyala arra emlékeztet minket, hogy a hálával teli szív képes az igazi öröm megtapasztalására. Ha úgy érzed, hogy az életedben hiányzik az öröm, emlékezz rá, hogy az Öröm Angyala mindig ott van, hogy segítsen és támogasson téged a hálára és az örömre való nyitottságban.

Az angyali ima:

Drága Öröm Angyala, köszönjük, hogy segíted szívünket,
Hogy megtapasztaljuk a hálával teli örömöt.
Kérünk, töltsd be életünket boldogsággal és vidámsággal,
Hogy a hálát és az örömöt terjesszük a világban.
Ámen.

A vers:

Az Öröm Angyala, fényes ragyogással jelenik meg,
Megtanítja a szívünket, hogyan kell hálásnak lenni.
A hálával teli szív, örömre talál,
És a vidámság, mint a napfény, áthat mindent.

Kedves Olvasó, fogadd szívedbe az Öröm Angyalának üzenetét, és engedd, hogy a hálával teli szív megváltoztassa életedet.

szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUN