Az Öröm és a Boldogság Mandalája: Oszd meg és megsokszorozod Erejét!

Az Öröm és a Boldogság Mandalája: Oszd meg és megsokszorozod Erejét!

Kedves Olvasónk,

Mindenki vágyik a boldogságra és az örömre. Ezek az érzések az életünk legfényesebb pillanatait alkotják. De tudtad-e, hogy van egy eszköz, mely hozzásegíthet minket ezekhez az érzésekhez? Ez nem más, mint az öröm és boldogság mandalája.

A mandala szanszkrit szó, jelentése: kör, központ. A mandala geometriai formájú szimbólum, melyet a buddhista és hindu hagyományban használnak meditációhoz. A mandalák ábrázolják az univerzumot, az életet és az örök körforgást.

Az öröm és a boldogság mandalája egy különleges eszköz, amely segíthet minket a boldogság és öröm megteremtésében és megtartásában az életünkben. Ahogyan a mandala szimbolizálja az örök körforgást, úgy szimbolizálja az öröm és a boldogság állandó áramlását is.

Azt mondják, hogy ha megosztod ezt a mandalát, megsokszorozod erejét. Minél több emberhez eljut, annál nagyobb boldogságot és örömöt hoz mindenkinek.

Íme, egy ima, amit olvashatsz, miközben a mandalát nézed, vagy amikor másokkal megosztod:

Drága Univerzum, kérlek, áraszd rám az öröm és boldogság energiáit. Segíts, hogy eljuttassam ezt a mandalát mindazokhoz, akiknek szükségük van rá. Hadd legyek az öröm és a boldogság hírnöke. Ámen.

Ez az áldás pedig kísérje utad:

Áldjon meg az Univerzum boldogsággal és örömmel. Töltsd be az életed azzal a ragyogó fényességgel, amit csak az igaz öröm tud hozni. Oszd meg ezt az örömöt másokkal, és tapasztald meg, hogy ahogy adod, úgy kapod vissza sokszorosan. Ámen.

Ha van egy kis időd, készítsd el saját öröm és boldogság mandaládat, és oszd meg másokkal. Meg fogsz lepődni, milyen nagy változásokat indíthatsz el ezzel a kis gesztussal. Az öröm és a boldogság mindenki számára elérhető – néha csak egy kicsit segítenünk kell őket, hogy megtalálják az utat hozzánk.

Fényben és szeretetben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK