Az Univerzum csodás üzenete a mai napra: A titok

Az Univerzum csodás üzenete a mai napra: A titok

Drága olvasóm,

A Világegyetem ma neked szóló üzenete a megbocsátás erejéről szól: “Megbocsátok magamnak és másoknak. A megbocsátás szabaddá tesz.” Ez a mai nap megerősítése.

A megbocsátás az egyik legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak. Lehetővé teszi, hogy elengedd a múlt fájdalmait, és szabadon, könnyedén lépj a jövőbe.

Gondolj a “Titok” című könyvre, ahol Rhonda Byrne egy olyan nő történetét meséli el, aki hosszú időn keresztül haragot tartott a volt férje ellen. A nő nap, mint nap a fájdalmon és a sérelmeken rágódott, amíg rá nem jött, hogy ez csak őt mérgezi. Elhatározta, hogy megbocsát a volt férjének, és ezzel a döntéssel nem csak a fájdalmát engedte el, hanem új lehetőségek egész sorát is megnyitotta az életében. A megbocsátás által feloldotta a haragot, a fájdalmat és a csalódást, és helyet adott az újnak.

A mai nap üzenete, hogy higgy a megbocsátás erejében, és higgy a változásban. A megbocsátás képes megnyitni a szívedet, képes gyógyítani a sebeidet, és képes megváltoztatni az életedet.

“A megbocsátás nem azt jelenti, hogy elfelejtünk. Azt jelenti, hogy nem hordozzuk tovább a fájdalmat.” – ez a mai nap inspiráló idézete, melyet Oprah Winfrey, a híres amerikai televíziós műsorvezető szavai ihlettek.

A Világegyetem azt suttogja a füledbe, hogy bízz a megbocsátásban, és bízz a változásban. Ne félj attól, hogy megbocsátsz, mert a megbocsátás mindig szabadságot és megújulást hoz.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK