Az Univerzum Titka: Vonzás Törvénye – Így vonzd magadhoz a pénzt 4 lépésben!

Az Univerzum Titka: Vonzás Törvénye – Így vonzd magadhoz a pénzt 4 lépésben!

Kedves Olvasónk!

Sokan hisznek a Vonzás Törvényében, ami azt jelenti, hogy az, amire a legtöbbet gondolsz és amit a legjobban akarsz, azt fogod bevonzani az életedbe. Ez a törvény nem csak a pénzre vonatkozik, de ha anyagi jólétre vágysz, akkor ezek a lépések segítenek megvalósítani a vágyaidat.

  1. Határozd meg, mit akarsz: Először is tisztáznod kell magadban, mennyi pénzt szeretnél megszerezni, és mire szeretnéd azt felhasználni. Ha világos elképzeléseid vannak arról, hogy mire van szükséged, könnyebb lesz az Univerzumnak megadnia azt neked.

  2. Vizualizáld: Képzeld el magadban, hogy már megkaptad a pénzt, amire vágytál. Képzeld el, hogyan érzed magad, hogyan fogod elkölteni a pénzt, és hogyan fog az életed megváltozni. A vizualizáció erőteljes eszköz, mely segít abban, hogy pozitívan gondolkodj és elkezdd vonzani azt, amit szeretnél.

  3. Érezd: Nem elég csak elképzelni, hogy megkaptad a pénzt, fontos, hogy érezd is azt. Érezd, hogy milyen boldog vagy, és milyen hálás vagy az Univerzumnak, amiért megadta neked, amit kértél.

  4. Adj hálát: Mindig adj hálát az Univerzumnak, hogy megkapod azt, amit kértél. A hálával teli gondolkodás segít megteremteni a pozitív energiákat, amelyek segítenek abban, hogy abból még többet vonzz be az életedbe.

Emlékezz, a Vonzás Törvénye nem csak a pénzre vonatkozik, hanem mindenre az életedben. Ha pozitívan gondolkodsz, és hiszel abban, hogy megkaphatod azt, amire vágytál, az Univerzum támogatni fog téged abban, hogy valóra váltsd az álmaidat. Ne felejtsd el, hogy a pénz csak egy eszköz, ami segíthet abban, hogy megvalósítsd az álmaidat, és jobbá tedd a világot.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”