Az Univerzum titkos üzenete a mai napra: a szeretet csodálatos ereje

Az Univerzum titkos üzenete a mai napra: a szeretet csodálatos ereje

Drága olvasóm,

A világegyetem ma a szeretet hatalmát hozza el számodra: “Én vagyok a szeretet, és a szeretet én vagyok. A szeretet mindent gyógyít.” Ez a mai nap megerősítése.

A szeretet az, ami összeköt minket, ami felébreszti lelkünk legmélyebb részeit, és ami lehetővé teszi számunkra, hogy igazán önmagunk legyünk.

Gondolj a “Titok” című könyvre, ahol a szerző, Rhonda Byrne, megosztja velünk a történetet egy nőről, aki régóta szeretett volna gyermeket. A nő nap mint nap elképzelte, hogy milyen lenne anyának lenni, hogyan ölelné magához a kisbabáját, hogyan hallgatná a nevetését. Ő mindig is a szeretet frekvenciáján rezgett, és a világegyetem végül visszatükrözte ezt az energiát neki. Végül a nő gyermeket várt, mert hitt a szeretetben, és mert hitt a változásban.

A mai nap üzenete, hogy higgy a szeretetben, és higgy a változásban. A szeretet képes átformálni az életedet, képes gyógyítani a sebeket, és képes megvalósítani az álmaidat.

“Ahogy szereted önmagadat, úgy szeretnek mások is. Ahogy bánsz magaddal, úgy bánnak mások is veled.” – ez a mai nap inspiráló idézete, melyet Louise Hay, a híres amerikai írónő szavai ihlettek.

A világegyetem azt suttogja a füledbe, hogy bízz a szeretetben, és bízz a változásban. Ne félj attól, hogy szeress, mert a szeretet mindig gyógyító erővel bír.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK