Az Univerzum üzenete a mai napra: 2023.08.10. A mai napon a nyugalom és a béke időszaka kezdődik, pozitív energia van az univerzumban!

Az Univerzum üzenete a mai napra: 2023.08.10. A mai napon a nyugalom és a béke időszaka kezdődik, pozitív energia van az univerzumban!

Drága Lelki Társunk, “2023.08.10: Az Angyalok Békét Küldenek! Kezdődik a nyugalom időszaka, de csak akkor, ha Ezt betartod!” – ebben a csodálatos cikkben bemutatom, hogyan folyik át a mai napot a nyugalom és béke, és a pozitív energia, amely most tölti be az univerzumot!

Oszd meg ezt a cikket, és az áldások erősebbek lesznek. Minél többen olvassák, annál több emberhez jutnak el ezek a békés energiák.

Mantra a nyugalom és béke befogadására

Kezdd a napod ezzel a mantrával, és készítsd fel magad a nyugalom és béke fogadására:

“Nyitott vagyok a nyugalom és béke Angyalainak. A szívem és a lelkem készen áll a pozitív energia fogadására. Köszönöm, Univerzum.”

Ismételd meg ezt a mantrát háromszor, és érezd, ahogy a nyugalom és béke áthatja a lelked.

Egy kérés a Karma felé

Kérjük meg a karmát, hogy dolgozzon össze az Angyalokkal és a pozitív energiákkal:

“Kedves Karma, együttműködöm veled a békében és nyugalomban. Legyenek a régi haragok és konfliktusok feloldva, és a pozitív energia áramoljon szabadon! Ámen.”

A mai nap üzenete: nyugalom és béke

“A 2023.08.10-es napon, a nyugalom és béke időszaka kezdődik. A múlt sebei elsimulnak, és a pozitív energia eláraszt Téged. Fogadd el ezt az ajándékot, és légy része ennek a békés időszaknak.”

Oszd meg, és terjeszd a békét és nyugalmat!

Ez a cikk egy békét és nyugalmat hordozó üzenet. A megosztásokkal erősebb lesz a béke ereje, és eléri azokat is, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Nyisd meg az ajtót a nyugalom és béke felé!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK