Az Univerzum üzenete a mai napra: az Univerzum Szeretete áramlik feléd

Az Univerzum üzenete a mai napra: az Univerzum Szeretete áramlik feléd!

Kedves Olvasóink!

A mai “kártyánk”, amihez intuitívan húzódunk, az Univerzum Szeretete kártya. Ez a kártya felhívja a figyelmet arra, hogy az Univerzum minden részletében, legyen az a legapróbb atom vagy a legnagyobb galaxis, a szeretet energia áramlik.

Az Univerzum Szeretete kártya üzenete egyszerű, de mély: Te vagy a szeretet, te vagy az Univerzum. Minden, ami a te életedben történik, a te belső világod tükörképe. Ha békét és szeretetet érzel belül, akkor azt is fogod tapasztalni a külvilágban.

Ez a kártya arra is emlékeztet, hogy a szeretet az élet legnagyobb gyógyító ereje. Ha problémáid vannak, vagy nehézségekkel küzdesz, emlékezz arra, hogy az Univerzum mindig a te oldaladon áll. Bármilyen nehézségbe ütközöl, mindig van mód a gyógyulásra és a helyreállításra.

Ne feledd, hogy a szeretet nem csak egy érzés, hanem egy döntés is. Mindig van lehetőséged úgy dönteni, hogy szeretettel fordulsz mások felé, még akkor is, ha nehéz. Az Univerzum Szeretete kártya arra is buzdít, hogy kezdj el szeretettel fordulni saját magad felé. Megérdemled a szeretetet, törődést és gondoskodást, amit másoknak szoktál adni.

Ez a kártya üzenetet küld számodra: Nem vagy egyedül. Bármennyire is nehéz lehet az élet, soha ne feledd el, hogy az Univerzum mindig ott van, hogy támogasson és irányítsa lépéseidet. A szeretet mindig a rendelkezésedre áll, csak ki kell nyitnod szívedet, és hagynod kell, hogy beáramoljon.

Az Univerzum szeretettel körbevesz, és tudja, hogy képes vagy megbirkózni a jelenlegi helyzeteddel. Bízz magadban és az Univerzum szeretetében. Mert a szeretet a legnagyobb erő, amely képes átalakítani a világot.

Szeretettel,

Pozitív gondolatok blog

A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK