Az Univerzum üzenete számodra: A karma ereje most a te oldaladon áll!

Az Univerzum üzenete számodra: A karma ereje most a te oldaladon áll!

Drága Olvasónk!

Az angyalok egy rendkívüli üzenetet hoztak számodra a spirituális birodalmakból. Az Univerzum tökéletes bölcsessége és Isten végtelen kegyelme most egy különleges ajándékot tartogat a számodra: a karma energiái összpontosulnak, és minden a javadat szolgálja!

Emlékezz arra, hogy minden gondolatod, szavad és tetted rezgéseket bocsát ki a világba. Ezek a rezgések pedig visszatérnek hozzád, megteremtve a saját valóságodat. A pozitív energia, amelyet kiárasztasz, most megsokszorozódva tér vissza hozzád, és csodálatos áldásokat hoz az életedbe!

Isten szeretete és a karma törvénye most összefonódik, hogy támogassa a lelki utazásodat. Minden kihívás, amellyel szembesültél, minden önzetlen cselekedet, amelyet véghezvittél, most karmikus jutalomban részesül. Az Univerzum felismeri a fényt benned, és minden lehetséges módon segít, hogy beteljesítsd a küldetésedet.

Gyakorold a tudatos jelenlétet, és figyeld meg, hogyan manifesztálódnak a karmikus áldások az életedben. Lehet, hogy váratlan lehetőségek, gyógyító kapcsolatok vagy spirituális áttörések formájában érkeznek. Bízz abban, hogy az Univerzum a tökéletes időzítéssel és a tökéletes módon hozza el számodra azt, amire a legnagyobb szükséged van.

Engedd el a múlt fájdalmait és sérelmeit, és összpontosíts a jelenre. Minden pillanatban lehetőséged van arra, hogy a szeretetet, a megbocsátást és az együttérzést válaszd. Ezek az energiák hozzák el számodra a legnagyobb karmikus jutalmakat, és segítenek, hogy az életed tele legyen békével, örömmel és bőséggel.

Ne feledd, hogy Te is az Isteni Fény egy hordozója vagy. Azzal, hogy a saját fényedet ragyogtatod, másokat is arra inspirálsz, hogy kapcsolódjanak a bennük rejlő isteni bölcsességhez. Oszd meg ezt a felemelő üzenetet mindazokkal, akik fogékonyak a spirituális igazságokra, és hadd induljon el egy láncreakció, amely végtelen áldásokat hoz minden érintett életébe!

Írd le a “köszönöm” szót kommentben, és ezzel jelezd az Univerzumnak, hogy készen állsz befogadni a karmikus áldásokat. Hidd el, hogy a karma ereje most a te oldaladon áll, és minden lépésed közelebb visz a legmagasabb rendű valódhoz és a lelki beteljesüléshez.

Végtelen szeretettel és fénnyel,

Az angyalok és az Isteni Forrás

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/