Azt kell mondanom az ötvennél idősebb férfiakról, hogy két kategóriába sorolhatók

Azt kell mondanom az ötvennél idősebb férfiakról, hogy két kategóriába sorolhatók…

Az ötven éven felüli férfiakról azt kell mondanom, hogy két kategóriába sorolhatók: „elegáns korú férfiak” és „nagyapák”. Ha az előbbieknek megvan a maguk varázsa, kifinomultsága és nemessége, akkor az utóbbiakkal csak a baj van. Mert ebben az esetben arról van szó, hogy a korral nem jár együtt a bölcsesség, hanem valamiféle rosszindulatú, kétségbeesett arcátlanság mutatkozik, amelytől mások viszont szenvednek.

Egy felnőtt férfi általában éber, kimért és előzékeny. Van bennük valami a fáradt oroszlánból: a kicsinyesség, a nyüzsögni vágyás, az idegesség hiánya. Fontos számukra, hogy megőrizzék a tekintélyüket, és ne veszítsék el hírnevüket. Visszafogottak az alkohollal kapcsolatban, figyelnek az egészségükre és egy kicsit a nőkre, megértik azok vágyait és gondolatait. A nagyapák viszont éppen ellenkezőleg, magasról tesznek minden formaiságra, konvencióra. Mérték nélkül iszik, durvák a hölgyekkel, rossz életmódjuk miatt károsítják az egészségüket, és ennek megfelelően néznek ki.

Ha valaki nyomakodik, törtet előre a tömegközlekedésen, és mintha szándékosan ütné-vágná a körülötte lévőket, könyökével közvetlenül a másik mellkasába fúrva, minden bizonnyal ez pont egy nagypapa típus lesz. Ha valaki a sorban a lábadra lép, és nem kér bocsánatot, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez a nagyapa. Ha egy olyan személy, aki életkor szerint apád lehetne, szemrehányást tesz az öregségével és rossz magatartásoddal kapcsolatban, a miatt, 100%, hogy ez egy nagyapa lesz.

Amíg a felnőtt férfiak szépen törődnek a kedvesükkel, nyaralást szerveznek az utószezonra, addig a nagypapák olyan arroganciával viseltetnek minden iránt, ami egy 16 éves labdarúgónak is becsületére válna. A nagypapák, akiknek összetétele egyébként valahogy így néz ki: 80% has, 1% a kopasz fejük, míg a fennmaradó 19%-ot alkotja a beképzeltségük, sosem haboznak a legkisebb dolgok miatt is „háborút indítani”, bárkihez faragatlanul hozzányúlni, egy kellemetlen és vulgáris viccet mesélni, vagy közelebbi megismerkedést javasolni.

A visszautasított nagypapa aztán nyíltan durva és nem aggódik a tekintélye elvesztése miatt. Szereti azt a szórakozási lehetőséget, ahol sikeresen ötvözheti mind a három élvezetét: az otromba beszólásokat különféle hölgyeknek, a mértéktelen alkoholfogyasztást és az egészségének még fennmaradó részét pusztítani. Röviden: mindent megtesz, hogy a renoméját a lehető legrosszabbá tegye.

Kedves uraim, nos, kérem, öregedjetek meg szépen. Annak érdekében, hogy a hölgyek fejét elcsavarjátok, és ne a hangulatot csavarjátok le. Olyan nehéz lenne ez?


forrás: https://ketkes.com/azt-kell-mondanom-az-otvennel-idosebb-ferfiakrol-hogy-ket-kategoriaba-sorolhatok/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL