Biztonsági öveket becsatolni – A Merkúr retrográd mozgásba kezd!

Biztonsági öveket becsatolni – A Merkúr retrográd mozgásba kezd!

Az asztrális energiák egyre erősebbnek mutatkoznak, és ez különösen igaz a jelenlegi időszakra, hiszen július 7-én, a Merkúr retrográd mozgásba kezdett, mégpedig az Oroszlán jegyében. Ezen égi jelenség hatására életünk szálai összekuszálódnak, és sokszor fogjuk azt érezni, hogy a hullámok összecsapnak a fejünk fölött.

A Merkúr egészen július 31-ig fogja éreztetni káoszteremtő hatását, ezért ha gyakrabban vállunk türelmetlenné, idegessé, akkor ennek az említett bolygójelenség lesz az oka.

Ebben az időszakban többen azt fogjuk tapasztalni magunkon, hogy kegyetlenebbek, erőszakosabbak leszünk. Ha a Merkúr előrehaladó mozgásban van, akkor felerősödnek a problémamegoldó készségeink, a kommunikációs és szervezői képességeink. Azonban ha retrográd mozgásban tartózkodik, akkor ezen képességeink többé nem, vagy csak nagyon rosszul tudnak majd működni, érvényesülni.

Ebben a periódusban a kommunikációs berendezések, eszközök meghibásodhatnak, nehézkessé válhat az üzenet-továbbítás. Emellett találkozhatunk olyan emberekkel, akikhez a múltban szoros kapcsolat fűzött. Egy ilyen találkozás akár fel is zaklathat, ezért figyeljünk oda az érzelmeinkre, próbáljuk meg kontroll alatt tartani azokat.

Ha fontos üzenetet várunk a következő hetekben, akkor kétszer is ellenőrizzük a bejövő email-jeinek, sms-einket, mert könnyen megtörténhet, hogy késve futna be az üzenetek, értesítések.

És mivel ennyire kiszámíthatatlan időszak elébe nézünk, ezért ne hozzunk semmilyen komoly, meghatározó döntéseket, így üzletkötés szempontjából a júliusi hónap sem a legalkalmasabb.

Tehát ami a legfontosabb, hogy próbáljuk megőrizni a nyugalmunkat, türelmünket, és inkább lépjünk egy lépést hátra, mikor érezzük, hogy a káosz kezd úrrá lenni az életünkön, mert ha erőből próbáljuk megoldani a dolgokat, akkor még nagyobb galibát okozunk, ami senkinek sem lesz jó.


FORRÁS: https://filantropikum.com/biztonsagi-oveket-becsatolni-a-merkur-retrograd-mozgasba-kezd/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL