CIKK BEKÜLDÉSE NEKÜNK

CIKK BEKÜLDÉSE NEKÜNK

A POZITIVAN.COM oldalon keresztül széles körben megismertetheted írásaidat a nagyvilággal és elérheted, hogy olvasóink rendszeresen olvassák a honlapod/blogod.

Mi nem kérünk pénzt a honlapod, blogod népszerűsítéséért! Cserébe egyedi tartalmat kérünk tőled.

A cikked végén a kérésedre megjeleníthetjük neved, honlapod/blogod, Facebook-oldalad kattintható URL címét, (vagy amit csak szeretnél), és így egy jól megírt, a látogatók érdeklődését is elnyerő cikkel, akár napi 5-10ezer látogatót is szerezhetsz a honlapodra!

A publikálásra szánt cikked sem a saját honlapodon/blogodon, sem másutt nem olvasható. A cikkedhez kérlek csatolj egy (vagy több) jogtiszta képet is.

Amiért érdemes csatlakoznod:

  • blogod/Facebook honlapod/üzleted/szolgáltatásod linkjét, vagy akár telefonszámod elhelyezheted a cikkedben, illetve a cikk végén.

  • sok új olvasót szerezhetsz általunk: Egy-egy jó cikkel rengeteg látogató átkattinthat honlapodra/facebook oldaladra!

  • cikked kikerül a több mint 300 ezer kedvelővel rendelkező Facebook oldalunkra is (https://www.facebook.com/pozitivmantra/)

  • nem láncolunk magunkhoz: Nem szabjuk meg, hogy milyen gyakran írj nekünk, nincs minimum vagy maximum mennyisége a cikkeknek, így akkor és annyiszor tudod elérni célközönségünket, amikor és ahányszor szeretnéd!

Miért jó ez mindkét félnek?

  • egy sikeres együttműködés esetén minőségi cikkeket kapunk Tőled, amik segítségével még színvonalasabb tartalmat tudunk kínálni egyre növekvő olvasótáborunknak.

Mindössze annyi a kérésünk, hogy a nekünk küldött cikk új legyen (vagy legalább is olyan, amely még sosem került publikálásra).

Várjuk cikkeid erre az e-mail címre: egeszseges.alternativa@gmail.com és szerkesztőségünkhamarosan felveszi veled a kapcsolatot.