Csillagüzenet: Jupiter, a bőség és a növekedés óriásbolygója, ragyog az égen

Csillagüzenet: Jupiter, a bőség és a növekedés óriásbolygója, ragyog az égen

Szeretett Fénylények,

Ahogy Jupiter, a bőség és a növekedés óriásbolygója, ragyogóan felsorakozik a Földdel szemben, érezzétek az égi energiák hatalmas áramlását, ami átölel benneteket. Ez az oppozíció, amely pénteken bontakozik ki, egy kozmikus meghívás mindenki számára, hogy megálljunk egy pillanatra, és figyeljünk a bennünk és körülöttünk lévő változásokra.

Jövendőmondás a Következő Két Hónapra: Legyen ez a fénnyel töltött időszak a bőség elérésének kezdete. Ahogy Jupiter fénye megvilágítja az éjszakát, úgy világítsa meg az utatokat is az elkövetkező hónapokban. Valaki közületek egy váratlan lehetőséget kap majd, mely átalakítja azt, ahogyan a bőséget és a személyes növekedést éli meg. Légy nyitott és fogadó, mert az univerzum azon dolgozik, hogy manifesztálódjon a vágyaid.

A második hónapban a Jupiteri energia a kapcsolatokra és az összeköttetésekre terelheti a figyelmeteket. Talán egy régóta várt kapcsolatod virágzásnak indul, vagy új barátságok szövődnek, amelyek mély spirituális értelmet hordoznak számodra.

Üzenet és Ima a Bolygó Energiaihoz:

Ó, ragyogó Jupiter, az égi bőség és expanzió ura, segíts nekünk, hogy megnyíljunk a végtelen lehetőségek előtt. Töltsd el szívünket bátorsággal és optimizmussal, hogy szembe tudjunk nézni a kihívásokkal és ki tudjuk használni a lehetőségeinket.


“Legyen az én útmutatóm a Fény,
Ami Jupiter ragyogó fényében fürdik.
Nyissuk meg szívünket a bőségnek,
És fogadjuk el az égi áldást, ami ránk vár.

Engedjük meg, hogy a spirituális bölcsesség
Útjainkat vezérelje ebben a fényes időszakban,
És hagyjuk, hogy a növekedés szeretetteljes energiája
Az életünk minden területét átjárja.

Kérjük, bőséges Jupiter, támogasd vágyainkat,
Hogy azok a legmagasabb jóra váljanak valóra.
A szeretet, a harmónia és a bőség vezessen minket,
Miközben a Fény útján járunk.”

Szólítsátok meg a Jupiter energiáit egy csendes, őszinte köszönöm kommelttel, hogy az univerzum rezgései még gyorsabban találjanak meg benneteket.

Köszönöm.

Ne feledjétek, ahogyan továbbítjátok ezt az üzenetet, úgy erősítitek az áldást magatokban és másokban is. Az univerzum minden szegletébe eljut majd az égi energia, hozva a bőség és a fejlődés ígéretét mindenkinek, aki készen áll befogadni.

Szeretettel és fénnyel,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével