Csodálatos angyali üzenet: a mai nap az örömteli változások napja!

Csodálatos angyali üzenet: a mai nap az örömteli változások napja!

Kedves Olvasóim,

Elképesztő angyali üzenetet kaptam a mai napra, és szeretném megosztani veletek. Az angyalok arra bátorítanak minket, hogy ma különösen nyitottak legyünk a változásokra, mert a mai nap az örömteli változás napja.

Az angyali üzenet így szól:

“A mai napon, nyisd meg a szívedet az új lehetőségek előtt, mert az örömteli változás napja van. Ne félj a változástól, mert az csak a fejlődésed és a növekedésed szolgálja. Emlékezz, mindig melletted állunk, és támogatunk az utadon.”

Az alábbi ima segítségedre lesz a változások elfogadásában:

“Szeretett Angyalok, köszönöm, hogy mellettem álltok a változásokban. Kérlek, segítsetek nekem megnyitni a szívem az új lehetőségek előtt, és ne féljek az ismeretlentől. Hiszek abban, hogy minden változás a javamra válik, és tudom, hogy mindig velem vagytok ebben a folyamatban. Ámen.”

Az áldás, amit az univerzum ma küld nekünk:

“Áldjon meg téged az univerzum a bátorsággal, hogy elfogadjad a változásokat, és az erővel, hogy merj változtatni. Legyen a szeretet és a fény körülötted, hogy segítsen neked az új úton. Szeretet, béke és erő kísérje utadat. Áldás és fény legyen veled. Ámen.”

Minden változás új lehetőséget jelent a növekedésre és a fejlődésre. Ne félj a változástól, mert az univerzum mindig a legjobbat akarja neked. Emellett soha nem vagy egyedül a változásokban, mert az angyalok mindig melletted állnak.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és emlékezz: a mai nap az örömteli változás napja, és az angyalok mindig melletted állnak!

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK