CSÜTÖRTÖKI ANGYALI ÚTMUTATÁS – Március 16: Haladj apránként, lépésről lépésre!

Álmaid és szándékaid gyönyörűek, és miközben ezeket a sorokat olvasod, mindegyikük megnyilvánul. Ne engedd, hogy ambícióid mértéke elnyomjon téged… ezek kétségtelenül elérhetőek, mindaddig, míg szorosan velünk együtt dolgozol.

Ma arra kérünk, hogy a következőképpen cselekedj: dönts úgy, hogy határozottan vágyódsz valami után: tudd, hogy megérdemled azt, érezd, hogy manifesztációja lehetséges; adj nekünk engedély arra, hogy segíthessünk, kövesd az útmutatásainkat, és engedd, hogy a jó hozzád áramoljon. Ha megteszed mindezt, feltétlenül olyan cselekedetek felé irányítunk majd téged, melyek álmaidat anyagi formába öntik majd.
Minden nagyszerű törekvés apró lépésekből tevődik össze, összpontosíts hát arra, hogy most azonnal tegyél egy lépést álmod irányába. Üzeneteket küldve támogatunk téged, amelyek egy erőteljes érzés, vízió, gondolat, szavak vagy más jelek formájában jutnak el hozzád. Minél gyorsabban követed az útmutatást, annál hamarabb válnak valóra álmaid.
Gondolat a mai napra:
Kristálytisztán eldöntöm, mire is vágyom, és ezt az álmot megérdemlem. Valóra válása teljes mértékben lehetséges. Angyalaimat arra kérem, segítsenek a vágyam megnyilvánulásában, én pedig észreveszem majd, és követem a hozzám érkező össze útmutatást. Apránként, lépésről lépésre haladok, és széttárom karjaimat a befogadás előtt.

Doreen Virtue

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu)

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!