CSÜTÖRTÖKI NAP ANGYALI ÜZENETE – ENGEDD EL A FÉLELMET ÉS A BIZONYTALANSÁGOT!

Semmitől sem kell félned. Ez az érzés emlékeid távoli pontjából fakadó visszhang csupán, még abból az időből, amikor az emberi ego megpróbált elszakadni Istentől. Természetesen egy ehhez hasonló haditettet ez idáig nem lehetett kivitelezni, így hát az a döntés született, hogy létre kell hozni egy “versengés szellemű tudatosságot” annak érdekében, hogy lecsökkentsék az isteni jelleg jelenlévő tudatosságát.

Más szóval bekövetkezett a szeretetet érintő tömeges amnézia, megkísérelve létrehozni a mennyországtól való színlelt függetlenséget. Ekkor született meg a szabad akarat.
Az ebből a csapdából kivezető út az, ha állandóan emlékezel arra, hogy egy vagy Istennel és mindenki mással. Ez az egyszerű, ám mélyértelmű tény emlékeztetni fog téged arra, hogy minden félelem alapja az illúzió… így hát a mai napon gyakran jelentsd ki azt, hogy egy vagy a mennyországgal. Érezd, amint a feszültség elhagyja a testedet és a tudatosságodat, miután felismerted a benned és minden helyzetben benne rejlő spirituális igazságot.
Gondolat a mai napra:

Egy vagyok Istennel és mindenki mással; egy vagyok az isteni szeretettel. Ezennel átengedem Istennek mindennemű félelmemet vagy határozottságomat.

Doreen Virtue

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!