CSÜTÖRTÖKI NAP ANGYALI ÜZENETE – Vizualizáld az angyalokat!

Az egyik módja a velünk, angyalokkal való kommunikálásnak, az a lelki szemeid előtt felbukkanó képeken keresztül történik. Amikor elképzelsz bennünket, az megegyezik azzal, mintha magad köré hívnál bennünket. A mai napon szánj némi időt arra, hogy teljesen mozdulatlanná válj, hunyd le szemeidet, lélegezz mélyeket, és képzelj magad köré sok sok angyalt.

Képzeld el azt, hogy velünk beszélgetsz, és kiöntöd a szívedet, és hogy bekebelezed a szeretetet, a bölcsességet, a támogatást és az útmutatást. Nem számít, mennyire részletes a vizualizációd, hiszen a velünk való kapcsolatteremtésed szándéka mindig sikeres eredményeket nyújt – még ha nem is  vagy tisztában ezzel.
Emlékezz arra, hogy tudatában vagyunk minden gondolatodnak és érzésednek, még akkor is, ha még nem vagy képes meghallani bennünket.
Feltétel nélkül szeretünk téged, és örökkön-örökké türelmesek vagyunk.
Gondolat a mai napra:
Magam elé képzelem az angyalokat, ahogyan körbevesznek, meggyógyítanak, felemelnek, vezetnek, védelmeznek és szeretnek engem. Egész nap beszélgetek az angyalaimmal, elmesélek nekik mindent, és állandóan segítséget kérek tőlük.
Doreen Virtue

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!