Csütörtöki spirituális robbanás! A hét legerősebb napja angyali energiával feltöltve! A mai napot senki sem hagyhatja ki!

Csütörtöki spirituális robbanás! A hét legerősebb napja angyali energiával feltöltve! A mai napot senki sem hagyhatja ki!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Drága Olvasónk, a hét minden napja különleges energiákat hordoz, de van egy, ami kiemelkedik a többi közül. A csütörtök az a nap, amikor a spirituális energiák a legmagasabbak, és amikor a leginkább érezhetjük az angyalok jelenlétét és támogatását. Ezen a napon különösen fontos, hogy nyissuk meg a szívünket, és fogadjuk be az angyali üzeneteket és áldásokat.

Ma szeretettel hívom az angyalokat és fénylényeket, hogy jöjjenek és töltsék meg a napunkat szeretetükkel, fényükkel és bölcsességükkel. Szeretnék veled megosztani egy erős imát, amely segít befogadni és megtapasztalni ezt a csodálatos energiát.

Ima a Csütörtöki Angyali Áldásért:

“Drága Égiek, Angyalok és Fénylények,

Kérlek, jöjjetek és töltsetek meg engem szeretetetekkel, fényetekkel és bölcsességetekkel ezen a csütörtöki napon. Segítsetek, hogy teljes mértékben kihasználhassam a nap spirituális energiáit, És hogy megtapasztalhassam a fény és szeretet teljes erejét.

Nyitott szívvel és lélekkel fogadom az Égiek energiáit, Hálás vagyok a támogatásotokért, a vezetésetekért, és a szeretetetekért. Kérlek, segítsetek, hogy a mai napot a lehető legjobban éljem meg, És hogy mindig az igazság és a szeretet útját kövessem.

Köszönöm, Angyalok, hogy mindig mellettem vagytok, és segítitek az utamat. Ámen.”

Drága Fénylény, használd ki a csütörtök spirituális erejét. Fogadd be az angyali energiákat, és hagyd, hogy segítsenek neked abban, hogy megtaláld az igazságot és a szeretetet.

Az angyalok mindig ott vannak melletted, és segítenek neked a legnehezebb időkben is. Bízz bennük, fogadd be az áldásaikat, és hagyd, hogy segítsenek neked abban, hogy a legjobbat hozd ki a csütörtök napodból.

Ne feledd, a csütörtök az a nap, amikor a legnagyobb a kapcsolat az Égiek és a Föld között. Ez a nap ajándéka, hogy teljesen nyitott lehetsz a spirituális üzenetekre és a csodálatos áldásokra. Élvezd ezt a napot, fogadd be az angyali energiát, és hagyd, hogy feltöltse a szívedet és a lelkedet.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK