Édesanyám 65 éves, hosszú idő telt el, mire rájöttem, neki én vagyok a legfontosabb a világon

Édesanyám 65 éves, hosszú idő telt el, mire rájöttem, neki én vagyok a legfontosabb a világon

Amikor egy másik városba költöztem anyám 65 éves volt, ő vidéken maradt mert ott érezte jól magát, a házban és a kerttel amit szorgalmasan művelt. Szabadidőmben meglátogattam őt, de amikor tehettem inkább a saját családommal, a barátaimmal voltam. Anyám egyedül érezte magát, de soha nem panaszkodott.

Amikor hazamentem, akkor ő a legfinomabb ételekkel várt, mindig telerakta a táskámat paradicsommal, uborkával, burgonyával és tejföllel, én pedig azt vártam, hogy minél hamarabb visszaérjek a városba ahol lakom. Nem bírtam már a vidéki életet, a ház pedig amelyben felnőttem már nem tűnt annyira az otthonomnak.

Anyám sok esetben este későn telefonált majd elmesélte, hogy a szomszéd macskája felidegesítette őt vagy azt, hogy vitatkozott valamelyik szomszéddal. Azt is elmondta, hogy az utóbbi időben nem érezte jól magát. Ezek a beszélgetések valósággal irritáltak, elmagyaráztam neki, hogy ezeket a problémákat meg lehet oldani, vagy beszélgethet egy a szomszédban élő barátnőjével.

Az anyám meghallgatta azt amit mondtam, majd a következőket mondta: Kivel tudnék beszélgetni a problémáimról, ha nem veled? Te vagy a legdrágább személy az életemben.
Abban a percben rájöttem arra, hogy nem vagyok jó lánya az anyámnak, az ő problémái engem nem igazán érdekeltek, de amikor én felhívtam őt telefonon és meséltem a problémáimról akkor ő mindig figyelmesen végighallgatott és jótanácsokat adott.

Eszembe jutott az az idő amikor anyám kijavította minden hibámat amikor a házi feladatomat csináltam, mindig a kedvenc ételemet tette uzsonnára, nekem pedig most nincs időm arra, hogy meghallgassam őt.

Összepakoltam, majd elindultam édesanyámhoz, megöleltem őt úgy mintha 4 éves lennék, együtt kimentünk a konyhába majd megsütöttük a kedvenc süteményét. Az anyám szemében láttam az örömöt, boldog volt és mintha megfiatalodott volna azóta mióta hazajöttem.

Becsüljétek meg az édesanyátokat mert ők értünk élnek. Amikor az egész világ ellenünk van, anyánk akkor is mellettünk lesz, támogatni és védeni fog minket.


forrás: https://bidista.com/edesanyam-65-eves-hosszu-ido-telt-el-mire-rajottem-neki-en-vagyok-a-legfontosabb-a-vilagon/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL