Egy anyagias horoszkóp: jön vagy megy a pénze

Egy anyagias horoszkóp: jön vagy megy a pénze

Ez az év a Jupiter befolyása alatt áll, ami azt jelenti, hogy szerencse és pénzhozó. A pénz jön, de tőled függ, hogyan bánsz vele, spórolsz vagy szórod két kézzel. Vigyázzon nehogy az év végén, anyagilag egy katasztrofális évet kelljen elbúcsúztatnia.

KOS

A KOS szétszórt ebben az évben, pedig figyelmesnek kell lennie a körülötte élő emberekkel, felelősséget kell vállalnia. A KOS jegyében született emberek dolgosak, szorgalmasak, a múltban befektetett munkájuk gazdagságot hoz a számukra. Van pénzük, amit a szeretteikkel együtt költhetnek, de csak okosan, nehogy pénz nélkül maradjanak.

BIKA

Nagyon körültekintő a pénzügyekkel kapcsolatban, szereti a pénzt, költ is, de gyűjt is. Ebben az évben a szerencse rá mosolyog, elegendő pénze lesz. Mivel a BIKA makacs, csak az lesz a fontos a számára, hogy sokat dolgozzon. Ebben az évben nagyon sok pénze lesz, ezért spórolni is fog, ha a párkapcsolatában esküvőre kerül a sor, akkor arra is lesz elég pénze.

IKREK

Az IKREK jegyében született személyekkel valami furcsa dolog történik ebben az évben, a művészet iránt érdeklődnek és sokat kommunikálnak, ami a hasznukra válik. Óriási részesedésben lesz részük, de a zsebükbe is mélyen benyúlnak ami azt jelenti, hogy sok pénzt költenek ami nem válik hasznukra.

RÁK

A RÁK fukar, nem hagyja, hogy a pénz csak úgy elszálljon tőle. Ebben az évben ő is többet fog költeni, főleg lakásra. 2019-ben a RÁK előléptetésre vágyik, ezért fizetésemelést kér a főnökeitől. Nagyon vigyáznia kell mennyi pénzt költ és mire, a befektetéseket pedig hosszú távra tervezze. A RÁK olyan dolgokat szeret amelyek tartósak és szépek.

OROSZLÁN

Több kiadása lesz ebben az évben, de a pénz mégis áramlik hozzá. Az olyan lehetőségeket is észreveszi, amelyek eddig talán fel sem tűntek neki. Különböző üzleteket fog létrehozni ebben az évben. Ő bármit is tesz, abból pénz lesz.

SZŰZ

A SZŰZ gyűjti a pénzt, mert azt akarja, hogy legyen félretett pénze. A pénz jövedelmező üzletekből fog jönni, a SZŰZ nem fog túl sokat költeni, csak annyit amennyit eltervezett. Sokszor hajlamos lenne a pénzszórásra, de ellenáll ennek a vágyának.

MÉRLEG

Ő megszabadul a nagy költekezésektől. Az üzletemberekkel jól kommunikál, több jövedelemforrásra is szert tesz. Ebben az évben olyan helyre kell befektetnie amit az elmúlt években elhanyagolt.

SKORPIÓ

Ebben az évben is ugyanúgy szerencséje lesz mint bármelyik évben, számára nem létezik szerencse nélküli év. A víz jegyű csillagjegyek közül ő a legerősebb jellem. A rejtélyes, misztikus, ismeretlen dolgok érdeklik. Idén is remekül alakulnak a pénzügyei.

NYILAS

Ő azt szereti, ha több helyről jön a pénz, mert mindenkit boldoggá akar tenni. A Jupiter a NYILAS csillagjegyben van, ami több szempontból is szerencsés. Úgy tűnik, hogy a NYILAS jegyében születettek mindennel elhalmozzák idén a családjukat.

BAK

Egész életében dolgozik azért, hogy mindent beszerezzen, eljött az ideje annak, hogy másnak is felajánljon ebből, legyen figyelmesebb és tegyen el a tartalékaiból nehezebb napokra.

VÍZÖNTŐ

Ő a hiányosságtól fog szenvedni, mert túlságosan sokat költ. A legjobb tanács az lenne a számára, hogy vigyázzon a fizetésére és a jövedelemforrásokra.

HALAK

Ő ebben az évben nem ér el jelentős anyagi sikereket, de idén mégis úgy alakulnak a dolgai, hogy mindenre legyen elegendő pénze.


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL