Egy híres orvos receptje a boldogsághoz. Ne pazarold olyanokra az energiádat, akik nem szeretnek téged!

Egy híres orvos receptje a boldogsághoz. Ne pazarold olyanokra az energiádat, akik nem szeretnek téged!

Andrej Kurpatovot bátran nevezhetjük népi pszichológusnak. Ez az orvos sok embernek segített híres műsorvezetőként: a pszichológia és annak összetett törvénye soha nem volt ennyire hozzáférhető!

Annak az embernek a tanácsait ajánljuk neked, aki tudja, hogy kell megoldani az alapvető pszichológiai problémákat! Szerencsére ez csak tőled függ, minden kétség nélkül! Figyelmesen olvasd el az alábbi ajánlásokat: Segítenek megváltoztatni a dolgokhoz való hozzáállásodban…

Andrej Kurpatov szabályai

1. A felelősségről

Soha ne rakj más vállára olyan terhet, ami a te felelősséged az életben! Megértem, hogy a kísértés nagy, de gondolkodj el magadban. Csak amikor elfogadod magadban ezt a döntést: „Én vagyok a kudarcok és a sikerek megalkotója” – akkor rendelkezel kellő erővel!

2. Az illúziókról

Szabadulj meg attól az illúziótól, hogy más embereket meg tudsz változtatni. Tudat alatt mindnyájan szenvedünk ettől a naiv tévedéstől, hogy másokat meg tudunk változtatni, de valójában mi szenvedünk emiatt.

Az embereket csak a körülmények változtatják meg, a többi  csak érzéki csalódás. Engedd a körülötted lévőket másnak lenni, mint te és egyszer csak élvezni fogod ezt.

3. A szerelemről

Mostanában az emberek úgy gondolják, hogy az idők végezetéig van idejük kiválasztani az ideális és rendkívüli élettársukat. A végtelen idő illúziója szörnyű félreértés.

Ha nem is mindegyikben, de minden második emberben meg lehet találni a „nagy Őt”. Nem kell addig naivan várni  a „szerencsés találkozást”, hogy a végén egyedül maradj.

4. A gyengeségről

Ez egy szomorú hír, de ez ellen nem lehet mit tenni: mi csak akkor kellünk, ha erősek vagyunk. Gyengén, fáradtan, leverten, boldogtalanul senkinek sem kellünk.

Ha a körülötted lévők még ha úgy is tesznek, hogy minden rendben van, akkor téged csak egyszerűen félrevezetnek. Ne higgy nekik! Fogadd el ezt az abszolút igazságot, lélegezz mélyeket, rázd meg magad és megérted, hogy nincs miért elkeseredni.

5. A munkáról

Minden normális ember azt szeretné, ha mihamarabb jó nyugdíja lenne, azaz minél előbb, annál jobb, sőt, kívánságuk szerint most azonnal. Ez csak egy álom.

Nem azért, mert a jó nyugdíj elképzelhetetlen, hanem azért, mert az embernek dolgoznia kell. Ha ezt beismered, akkor a mindennapi munkában is örömöd lesz.

6. A gyerekekről

Mi azért nemzünk gyereket, hogy megértsük, mit jelent az igazi szeretet, hogy átéljük és megtanuljuk, mi is az igazi szeretetet.

7. A problémákról

Tanuld meg csökkenteni, nem pedig növelni a gondjaidat! Pszichénk függetlenül tőlünk, úgy működik, hogy az elménk jobban elfogadja a kisebb problémákat, mint a gigantikusakat. És a helyett, hogy azt gondolnánk: „Az életemnek nincs értelme” – gondoljuk azt, hogy a problémáknak nincs helye az életünkben.

Ha mi könnyedén alulértékeljük a saját életünket, akkor miért sebezzük meg magunkat és miért nem értékeljük alul az életünkben keletkező problémákat?

8. A jóságról

Soha ne pazarold a saját idődet és energiádat olyanra, aki közömbös irányodba, vagy ami még rosszabb, olyanra, aki nem szeret téged. A  világon rengeteg olyan ember van, akivel örömmel leélheted az életed.

Csak nem kell zárkózottnak és gyanakvónak lenni. Hidd el, a nyitottsággal és jósággal nem veszítesz semmit!

Nekem nagyon tetszett ennek az éleslátású embernek a véleménye! A valóság az, hogy bizonyos dolgokról téves elképzeléseik teszik boldogtalanná az embereket, de ezt bármikor meg lehet változtattatni, hidd el!

Mesélj erről a cikkről a barátaidnak, és kívánj nekik minden jót és sok boldogságot teljes szívedből!


FORRÁS: https://bidista.com/egy-hires-orvos-receptje-boldogsaghoz-ne-pazarold-olyanokra-az-energiadat-akik-nem-szeretnek-teged/


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL