Egy mondat, amely megváltoztatja az életed – Az angyalok üzenete a csodák erejéről

Egy mondat, amely megváltoztatja az életed – Az angyalok üzenete a csodák erejéről

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Lelki Utazók,

Egy csodás üzenetet hozok nektek az égiektől, a szeretett angyalaink bölcsességein keresztül. Hiszem, hogy ez az üzenet inspirál majd titeket, ahogyan engem is.

Az Univerzum hihetetlenül bölcs és szeretetteljes. Az angyalok azok a csodálatos lények, akik közvetítik felénk az Univerzum szeretetét és bölcsességét. Azt súgják, hogy van egy rövid, mégis hatalmas erejű mondat, amely hozzánk segíti a vágyaink teljesülését. Egy mondat, ami képes átformálni az életünket.

Ezt a mondatot pedig most megosztom veletek:

“Az Univerzummal összhangban élek és teljesülnek vágyaim.”

Higgyetek ebben a mondatban, mert ereje azon múlik, hogy mennyire hisztek benne. Ismételgessétek nap mint nap, és hagyjátok, hogy a szavak rezonanciája átjárja a szíveteket, és megerősítse bennetek a hitet és a reményt.

Néhány praktikus lépést is hoztam, hogy ezt a mondatot a lehető legtöbbet kiaknázhassuk:

  1. Reggeli Meditáció: Kezdjétek a napotokat néhány perc csenddel, és ezzel a mondat ismételgetésével. Higgyetek a szavak erejében, és képzeljétek el, ahogy vágyaitok teljesülnek.

  2. Írjátok le, ez nagyon fontos: Írjátok le ezt a mondatot egy papírra, és tegyétek oda, ahol gyakran látni fogjátok. A hűtőre, az éjjeliszekrényre, vagy a tükörre. Hadd emlékeztessen titeket arra, hogy összhangban vagytok az Univerzummal.

  3. Esti Hálaadás: Zárjátok a napotokat azzal, hogy hálát adtok az Univerzumnak és az angyaloknak, azért, hogy segítenek nektek a vágyaitok teljesülésében.

Az angyalok azt üzenik, hogy használjuk bátran ezt a mondatot, és higgyünk benne. Kérjük az égieket segítségül ebben az imában:

“Drága angyalok, segítsetek nekem, hogy mindig összhangban éljek az Univerzummal. Higgyek abban, hogy a vágyaim teljesülni fog. Segítsetek nekem, hogy mindig emlékezzek erre a mondatra, és hadd erősítsenek a szavak ereje. Köszönöm, hogy mindig mellettem vagytok.”

Itt az ideje, hogy higgyünk benne, hogy a vágyaink teljesülni fognak. Éljünk az Univerzummal összhangban, és higgyünk az angyalok erejében.

Szeretettel:

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK