Egy reggeli megerősítés, hogy tök jó legyen a napod

Idézz magad elé egy olyan reggelt, amikor valami különleges napra számítasz. Például este vacsorázni mész a legjobb barátaiddal, esetleg egy várva-várt koncertre, kiállításra mész. De talán a legjobb példa, amikor nyaralni, utazni indulsz. Rég vártad már és annyira örülsz annak, hogy eljött ez a reggel is. Szinte kiugrasz az ágyból, izgatott vagy, örülsz, úgy érzed, körbe ölelnéd a világot is.

És az a nap tényleg nagyon szuper is lesz, hiszen annyira vártad már.

Mindeközben ott vannak azok a napok, amikor morcosan ébredsz, munkába kell menned, a napi kötelességek csüngenek a vállaidon. Ilyenkor egy dolgot felejtesz el: hogy minden nap, minden egyes nap tele van örömmel, új lehetőségekkel és olyan dolgokkal, ami miatt érdemes felébredni.

Ezért kitaláltam, ezentúl azt fogom csinálni, hogy minden egyes napnak, minden reggelnek megadom az esélyt, hogy a nap tök jó legyen. Akkor is, ha csupán egy “sima hétköznap”. Próbáld ki te is!

Ha felébredsz reggel, gondolj arra, hogy mennyire klassz, hogy eljött ez a nap, biztosan tök szuper lesz, biztosan lesz benne érdekes találkozás, telefonbeszélgetés, nevetés, egy finom ebéd, friss pocsága a pékségben, ami még meleg, egy olyan zeneszám a rádióban, amit rég hallottál és jó feleleveníteni.

Elhiszed, hogy ezzel az apró trükkel TÉNYLEG jobb lesz a napod?

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet.

innen: http://bouvet.cafeblog.hu

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL