Egyetlen szóval válaszolt Tom Hanks, miért tart 29 éve a házassága

Közel 30 éve, 1988-ban mondta ki a boldogító igent Rita Wilson és Tom Hanks. Tomot imádom, a legtermészetesebb, legbájosabb amerikai filmszínész, aki mindig is olyan volt a számunkra, mint egy közeli, jó ismerős.

 A pár maximálisan képviseli azt, amiről oly sokan csak ámodnak: az igazi együvé tartozást, a hűségben és barátságban egyfajta szövetséggé kovácsoltságot.

Persze, hogy az újságírók újabban szeretik feltenni Tom Hanksnek a rém bugyuta kérdést: ugyan, árulja már el, mi a hosszú, tartos és boldog házasság titka.

A színész megválaszolta a kérdés. Egyetlen egy szóban. Azt mondta: “untouchable”. Ami szabad fordításban annyit jelent: megingathatatlan, érinthetetlen.

Kell ennél több? Mondott a színész pár hasonló szépet már a nejéről, de azt hiszem, ez a szó MINDENT leír.

Mikor először egymásra néztünk, azt éreztük, hogy “Hé, nekem ez nagyon jó!”egyszer ezt nyilatkozta a színész az Entertainment Tonight-nak.

“Az életben az a jó, hogy mikor hazamész, otthon vár valaki, akivel jól érzed magad, akivel kellemesen el tudod tölteni a szabadidődet.” – meg ezt is.

De van az “untouchable” szón túl is egy mondat, ami nagyon a szívemhez nőtt és jaj, de jó lenne, ha sokan meg is értenék ezt a pár szót (a képen is ez áll angolul):

“Ez a nő szeret engem vékonyan, szeret engem kövéren. Szeret engem kopaszon, szeret engem dús hajjal. Ez a nő, tudom, szeret engem. Szerencsés vagyok.”

http://diamonds.cafeblog.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL