Elengedni az aggódást

Elengedni az aggódást…

Észrevetted, hogy az emberek folyton aggódnak olyan dolgok miatt, amik nagy valószínűséggel meg sem történnek soha? Az idei év arra késztetett mindannyiunkat, hogy értékeljünk… Értékeljük át eddigi életünket…

Tudatosítsuk magunkban, hogy a jólét nem csupán az anyagiak birtoklását jelenti. Gazdag, aki egészséges, akinek van családja, aki szerelmes, akinek van szabadsága, és így tovább.

 A sötét erő érzi a vesztét. Sok mindennek pusztulnia kell még az új épüléséhez. Szerintem ebben a rendszerben senki nem akar létezni a jövőben. Itt az idő, hogy az emberek kiálljanak magukért, őszinték és igazak legyenek. Hogy ne féljenek és ki merjék nyilvánítani igényeiket.

Írd össze kérlek, a te életed jelenleg mitől gazdag! Bővelkedsz az időben? Szép lakásban élsz? Minden nap van időd meditálni? Vannak gyermekeid, szüleid, akiket szerethetsz? Terem finom barack a kertedben?

Amíg nem veszed észre, milyen jómódban élsz, addig képtelenség még többet teremteni a jelenleginél. Légy hálás azért, ami körbevesz!

Ez az időszak egy nagyon fontos dologra akar megtanítani! 

Gondolkozz el kérlek, hogy amiket másoknak adsz, annak megfelelő értékű energiát kapsz-e visszafelé. Ebből le tudod mérni, mennyire tiszteled és becsülöd magad, illetve a munkádat. Az ellenérték lehet pénz, öröm, vagy segítség. Ha az áramlás csak egyirányú, akkor megborul az egyensúly, és egyre szélsőségesebb helyzetekben találod magad. Azt fogod érezni, tőled mindenki csak elvenni akar. Ennek pedig más oka nincs, mint észrevenni és másképpen kezelni a hasonló helyzeteket.

Ezt azért tartom fontosnak leírni, mert ha megértések születnek benned, akkor képes leszel elengedni az aggódást, hiszen tudni fogod, hogy minden a hozzáállásodon múlik.

Ha az utóbbi időszakban központi kérdés nálad is a jólét, akkor arra kérlek, írj össze tíz okot, hogy miért érdemled meg azt, hogy bőségben élj! Ne feledd! Ami téged körbevesz, az közvetlen összefüggésben van a meggyőződéseddel.

Állj a tükör elé, nézz a saját szemedbe, és meggyőződéssel mondd ki a következőket: 

-Elengedem a folytonos aggódást, hogy nem kapom meg, amire vágyom.

-Elengedem az összes szegénységi fogadalmat, amit előző életeimben tettem.

-Elengedem a bűntudatot, amit a gazdagsággal kapcsolatban érzek.

-Elengedem a kényszerképzetet, miszerint a gazdagok rossz emberek. 

-Elengedem a szüleim elvárásait, amik megakadályoznak a bőség befogadásában.

-Elengedem a bosszúságokat, a szomorúságot, és nem a hiányra fókuszálok. 

Nyugodtan egészítsd ki a listát saját gondolataiddal, hiedelmeiddel, majd zárd le: “LEGYEN ÍGY MOST”!

Határozd el magadban, hogy mostantól elengeded az aggódást, mely a legtöbb nem kívánt esemény bevonzója. Higgy abban, hogy mindenre van megoldás, és a megfelelő hozzáállás lehetővé teszi, hogy észre is vedd! És ne felejts el töltekezni! Sok sikert kívánok hozzá!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL