Elengedni, hogy örökre a Tiéd legyen

Azt hiszem, életünk egyik legnagyobb csodája, amikor megtanuljuk az elengedést. Akkor jutunk el oda, hogy kellőképpen hiszünk, és bízunk a sorsunkban. 

Az elengedés nem jelent búcsút. Nem jelenti azt sem, hogy lemondasz arról, amihez/akihez eddig ragaszkodtál.

Az elengedés nem megtagadás, nem elfordulás, nem továbblépés. Az elengedéssel nem erőszakoljuk meg saját lelkünket.

Az elengedésre meg kell érni. Megértés szükséges hozzá. Nem lehet kizsarolni, kikényszeríteni magunkból. 

Venni kell a fáradságot, hogy megértsd, miért is ragaszkodsz, miért van szükséged a szenvedésre. Ez önmagad felfedezéséről szól. A ragaszkodás mindig a saját rabságod.

Fel kell fedezned, mi az, ami annyira fontos Neked az adott helyzetben vagy emberben. Kivétel nélkül rájövünk, hogy illúziókhoz ragaszkodunk. Szinte soha nem a személyekhez kötődünk, hanem téveszmékhez, vagy 1-1 érzéshez, melyet a másikhoz kötünk.

Meg kell értened, mit ad Neked, mivel táplálja a lelkedet. Vajon tényleg a másik olyan fontos, vagy az érzések, amik a lelkedben ébredtek általa? A kettő nem ugyanaz. 

Ha megérted a szituációt, akkor megnyugszik a lelked, ennek egyenes következménye lesz az elengedés. Ha nem születnek Benned megértések, akkor csak erőlködés lesz az egész. Rabja maradsz örökre.

Ha elfogadod a sorsodat, és valóban hiszel benne, hogy minden úgy történik, ahogy leginkább a javadat szolgálja és bízol a sorsban, amit egykoron kijelöltél önmagad Számára, nem lesz szükséged arra, hogy rabja légy bárminek/bárkinek. Az elengedés az életed részévé válik.

Tudni fogod, hogy bármi, ami Hozzád tartozik, ott fog maradni melletted, ami pedig csupán lecke volt, az tovább áll. 

Az elengedés pedig felszabadít Téged. Kinyitja a bezárt szívedet, újra szárnyalni fog lelked. Öröm, boldogság, békesség költözik Beléd. 

A szabad ember a legerősebb a világon. Egy erős emberhez szívesen kapcsolódik bárki. Egy szabad ember vonzó a többi számára.

Az elengedés egy természetes dolog. Tudom és hiszem, hogy általa megszűnik minden görcsösség, minden szenvedés. Fellélegzel, felszabadulsz! És lám, csodák történnek általa. Amint megérzi a másik, hogy Ő is szabad lett az elengedésed által, a Tiéd marad örökre!

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu)


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL