Életed egy fejezete lezárult: Új, ragyogóbb időszak kezdődik!

Életed egy fejezete lezárult: Új, ragyogóbb időszak kezdődik!

Üdvözöllek, Drága Olvasó!

Az életünk során sok fejezetet írunk meg, néhányuk nehéz, fájdalmas, míg mások boldog és reményteljes időszakok. Most, hogy életed egy fejezete lezárult, eljött az idő, hogy egy új, szebb és sokkal jobb időszak kezdődjön. Hogy segítsek neked ebben az átmeneti időszakban, szeretném megosztani veled az Új Kezdetek Imáját.

Ez az ima segít felkészülni az új kezdetekre, segít átadni a múltat, és nyitottá tesz a jövő lehetőségeire. Íme, az Új Kezdetek Imája:

“Drága Univerzum, hálás vagyok a múltért, amely megtanított és megerősített. Most, ahogy egy fejezet lezárul életemben, kérem a bátorságot és a bölcsességet, hogy nyitott szívvel fogadjam az új kezdeteket. Kérem az angyalokat, hogy támogassanak ebben az átmeneti időben, és mutassanak utat az új fejezet felé. Hiszek a változás erejében és a jövő ragyogó lehetőségeiben. Ámen.” Doreen Virtue

Az Új Kezdetek Imája elmondásának gyakorlata egyszerű, de hatalmas. Íme néhány gyakorlati tanács, hogyan használd:

  1. Adj hálát a múltadnak: Kezdd az imát azzal, hogy hálát adsz a múltnak. Emlékezz, hogy minden történet, legyen az kellemes vagy fájdalmas, hozzájárult ahhoz, hogy ma ki vagy.

  2. Nyisd meg a szívedet az új kezdetek felé: Amikor elmondod az imát, nyisd meg a szívedet az új kezdetek felé. Engedd, hogy az ima szavai segítsenek felkészülni a jövőre.

  3. Bízz az Univerzumban: Az ima csak akkor működik, ha bízol az Univerzumban. Bízz abban, hogy a változás jó, és hogy az új fejezet ragyogó lehetőségeket tartogat számodra.

Az Új Kezdetek Imájának gyakorlása segít megnyugodni a változások közepette, és segít felismerni és elfogadni az új lehetőségeket. Ahogy elmondod ezt az imát, érezd, hogy a múltad elengedése lehetővé teszi számodra, hogy teljes mértékben a jelenben élj, és nyitott szívvel fogadd el a jövőt.

Ne feledd, minden új kezdet egy lehetőség a növekedésre, a tanulásra és a fejlődésre. Bár a változás félelmetes lehet, mindig emlékezz arra, hogy az Univerzum mindig a legjobbat kínálja neked.

Ne feledd: “Az új kezdetek mindig lehetőségeket hoznak. Bízz az Univerzumban, és fogadd el a változást nyitott szívvel.”

Áldásodra, szeretetben és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK