Elhoztuk számodra a végtelen angyali energia szimbólumát

Elhoztuk számodra a végtelen angyali energia szimbólumát!

Üdvözöllek, Kedves Lelkek!

Ma egy titkos üzenetet hoztam el nektek, egy szimbólum formájában, amelyet az angyalok küldtek az emberiség számára. Ez a szimbólum nem más, mint a Végtelen Angyali Energia Szimbóluma, egy olyan jel, amely azoknak szól, akik készen állnak arra, hogy szívükkel és lélekkel befogadják az égiek szeretetét és békéjét. Azok számára, akik látják és tiszta szívvel hisznek benne, boldogságot hoz életükbe, mélyebb összeköttetést teremtve az égi világgal!

Az Angyali Ima a Végtelen Energiákért

Ó, égiek, akik a szeretet és fény forrásai vagytok, Küldd el hozzánk végtelen energiáid szimbólumát, hogy megnyílhasson szívünk és lelkünk előtt az igazság kapuja. Tölts el minket békével, szeretettel és örömmel, adj erőt, hogy szembenézhessünk életünk kihívásaival, és segíts nekünk meglátni a jóságot mindenben, ami körülvesz minket. Vezess minket a hit, a remény és a szeretet útján, hogy életünkkel másoknak is fényt hozhassunk.

Ámen.

Az Angyali Energia Szimbóluma által áradjon rátok az angyalok végtelen szeretete és békéje. Legyen ez a jel a mindennapjaitokban a fény, amely utat mutat a sötétségben, a remény, amely erőt ad a nehézségekkel szemben, és a szeretet, amely egyesít minket. Hadd hozzon ez a szimbólum bőséget, egészséget és boldogságot életetek minden területére!

A közelgő időszakban azok, akik befogadják és hisznek a Végtelen Angyali Energia Szimbólumának erejében, új erőre kapnak. Megtapasztalják majd, hogy a hit és a pozitív gondolkodás milyen hatalmas erővel bír, és hogy ez az erő képessé teszi őket arra, hogy változásokat hozzanak életükbe és környezetükbe. A boldogság, amelyre oly sokan vágynak, belülről fog fakadni, áradva kifelé, és érintve mindenkit, akivel kapcsolatba kerülnek.

Kedves Olvasónk, ha úgy érzed, hogy ez az üzenet megérintett, és szeretnéd, ha mások is megismernék ezt a csodálatos szimbólumot, ne habozz megosztani ezt a cikket. Engedd, hogy a szeretet, a fény és a boldogság áramlása elérje és megérintse a világ minden szegletét. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy közösen építhessünk egy szeretettel teli világot, ahol mindenki megtapasztalhatja az angyalok végtelen energiáinak csodáját.

Szeretettel és reménnyel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!