Ennek a négy csillagjegynek hozhat változásokat az áprilisi telihold, mutatjuk:

Ennek a négy csillagjegynek hozhat változásokat az áprilisi telihold, mutatjuk:

IKREK

Április az Ikrek számára szerencsés hónap lesz, hiszen számos korábbi nehézségen fognak túljutni. Az Ikrek intelligens megérzésekkel rendelkezik, az értelem az érzelmeik felett őrködik. Érdeklődést mutatnak a tudományok iránt, áprilisban eldönti, hogy továbbképzi magát és valami újat fogn tanulni.

MÉRLEG

Áprilisban a Mérlegek jó ráérzőképességüket többször is tudják majd használni, ezáltal gyakran felfedezik majd a hamisságot és a csalást. Még abban az esetben is, ha csábító külső mögött rejtőznek. A Mérlegek áprilisban hagyják, hogy olyan emberek hódítsák meg őket, akik nem érdemlik meg a bizalmukat, téves útra térhetnek.

OROSZLÁN

Áprilisban az Oroszlán nagyon jól fog érvényesülni a munkájában, mivel lehetőségei szinte végtelenek annak a vele született tulajdonságának köszönhetően, hogy minden helyzetet saját előnyére tud fordítani. Az Oroszlán vad és uralkodó jellem, függetlenség, erkölcsi meg nem alkuvás, zsarnokság, büszkeség, hivalkodás, hevesség de sebezhetőség jellemzi. Erős személyiséggel, nagyravágyással és idealizmussal rendelkezik.

BIKA

A Bikák művészeti képességei áprilisban gyakran irányulnak majd a gyakorlati oldal felé, ezáltal pedig sikeresen tudják majd kihasználni a művészeti tevékenységüket anyagi szempontból is. A Bikának áprilisban nagy szerencséje lesz, ha pénteki napon született.