Év végi oldások és elengedés: utazás a belső béke felé

Év végi oldások és elengedés: utazás a belső béke felé

Kedves Olvasóink!

Ahogy közeledik az év vége, sokan közülünk elmerülnek az ünnepek forgatagában, a családi összejövetelek és a munkahelyi elvárások között egyensúlyozva. De ez az időszak többet kínálhat számunkra egy puszta naptári fordulónál. Írásunk egy meghívás a mélyebb önvizsgálatra, a belső utazásra, ahol megtalálhatjuk az év során felhalmozódott érzelmi terhek oldásának és elengedésének módját.

Az elengedés művészete

Amikor elengedünk, nem csak a múltbeli eseményeket, hanem a velük kapcsolatos érzelmi kötelékeket is hátrahagyjuk. Az elengedés művészete abban rejlik, hogy felismerjük, a múltbeli sebek és traumák, amelyeket magunkkal hordozunk, többé nem szolgálják az életünk céljait.

Az önazonosság felépítése

Az év végi időszak tökéletes alkalom arra, hogy újraértékeljük, kik is vagyunk valójában. Gyakran hangsúlyozzuk az önazonosság fontosságát. Kérdezd meg magadtól: Milyen hitrendszerek kötnek a múlthoz? Milyen meggyőződéseim vannak, amelyek akadályoznak a jelenben való teljes értékű létezésben? Ahogy ezeket a kérdéseket feltárjuk, új lehetőségek nyílnak meg előttünk az önismeret és a személyes fejlődés útján.

Ebben az időszakban különösen fontos, hogy időt szenteljünk a belső csend kialakítására. A meditáció, az imádkozás, vagy egyszerűen csak a természetben eltöltött idő segíthet minket abban, hogy kapcsolatba kerüljünk a saját lelkünk mélységeivel. A lelkünk mélységeiben rejlik az igazság, amely felvértez minket a bölcsességgel és az erővel, hogy szembenézzünk a kihívásainkkal.

A hálára való összpontosítás

A hálára való összpontosítás egy másik kulcsfontosságú elem ebben az időszakban. A hálával teli szívvel könnyebben felismerjük az életünkben jelen lévő ajándékokat, még a nehéz időszakokban is. Gyakran emlékeztetünk arra, hogy a hálával nem csak jobban érezzük magunkat, hanem a körülöttünk lévő világot is pozitívabbá tehetjük.

Hála Mantra:

“Én vagyok a hálás szív,
Minden pillanat ajándék.
A múlt tanít, a jelen gyógyít,
A jövő csupán remények síkja.

A Nap fényében, a Hold fényénél,
Érzem a Világegyetem ölelését.
Minden lélegzet, minden mosoly,
Az élet szépségét hordozza.

A szeretet áramlása végtelen,
Minden kapcsolat tükör és tanítás.
A kihívások növekedésre hívnak,
A békesség pedig belülről ragyog.

Hálás vagyok mindenért, ami volt,
Ami van, és ami még jöhet.
Az élet táncában, a létezés dalában,
Megtalálom a harmónia hangját.”

És a feladat

Ahogy elmerülünk az év végi elengedés és oldás folyamatában, vegyük észre, hogy ez nem egy egyszeri esemény. Ez egy folyamatos utazás, amely a belső fejlődés és a spirituális ébredés felé vezet. Hagyjuk, hogy ez az időszak tisztító és megújító hatással legyen ránk, hogy a következő évben még teljesebb és tudatosabb életet élhessünk.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével