Ez a csodák imája, használd, amikor szükséged van rá!

Ez a csodák imája, használd, amikor szükséged van rá!

Kedves Olvasóm!

Érezted már úgy, hogy az élet kihívásai túl nagyok, és nem tudod, hogyan tovább? Volt már olyan pillanatod, amikor úgy tűnt, hogy a remény és a hit már nem elég? Ne aggódj, mert most megosztok veled egy titkot, amely örökre megváltoztathatja az életed!

Ez a titok nem más, mint a csodák imája. Egy olyan varázslatos eszköz, amellyel elhozhatod a fényt a legsötétebb pillanatokban is. Ez az ima segít abban, hogy újra kapcsolódj a benned rejlő isteni erőhöz, és megnyisd a szíved a végtelen lehetőségek előtt.

Amikor elmondod a csodák imáját, valami különleges dolog történik. A szavak rezgése átalakítja a körülötted lévő energiákat, és megteremti a tökéletes feltételeket a csodák megnyilvánulásához. Az univerzum meghallja a kérésedet, és elkezdi megformálni a válaszokat, amelyekre oly régóta vágysz.

De mi is pontosan ez az ima? Egyszerű, mégis hihetetlenül erőteljes. Így szól:

“Drága Mennyei Atyám!

Nyisd meg a szívem a csodák befogadására. Segíts, hogy meglássam a Te végtelen szereteted és bölcsességed megnyilvánulásait az életemben. Adj erőt, hogy hittel és bizalommal járjam az utam, tudván, hogy Te mindig velem vagy. Köszönöm, hogy meghallgatsz, és válaszolsz a kéréseimre!

Ámen.”

Mondd el ezt az imát nap mint nap, és engedd, hogy a szavak mélyen a lelkedbe ivódjanak. Hidd el, hogy a csodák valóban megtörténhetnek, és légy nyitott a változásra. Az ima ereje akkor mutatkozik meg igazán, amikor teljes szívvel és hittel mondod.

Ne feledd, hogy nem vagy egyedül ezen az úton. Isten mindig veled van, és a csodák imája egy különleges kapcsolatot teremt közted és az isteni szeretet között. Bízz a folyamatban, és engedd, hogy az élet meglepetései lenyűgözzenek.

Ha ezt az imát egy ajándéknak tekinted, oszd meg másokkal is! Hagyd, hogy ők is megtapasztalják a csodák erejét, és együtt formáljuk a világot egy szeretetteljesebb, ragyogóbb hellyé.

Emlékezz, a csodák imája mindig veled van, használd bátran, amikor szükséged van rá! Nyisd meg a szíved, és engedd, hogy a varázslat megtörténjen.

Ne felejtsd el kommentben leírni a “köszönöm” szót, hogy a változás még gyorsabban megérkezzen az életedbe!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/