Ez a hétvége az újhold erejével hozza el számodra a várt csodákat: csak egyszer tapasztalod meg ebben az évben!

Ez a hétvége az újhold erejével hozza el számodra a várt csodákat: csak egyszer tapasztalod meg ebben az évben!

Szeretett Olvasónk!

Ebben az időszakban sokan érezhetik, hogy valami különleges varázslat lóg a levegőben. Az újhold energiái ezen a hétvégén különösen erősek lesznek, melyek az életünk egy ritka és kivételes átalakulásának hírnökei. Ahogyan gyakran említjük mi is, az újhold ideje a kezdetek, az új lehetőségek és az újjászületések ideje.

Jövendőmondás a következő napokra:

Miközben az újhold energiája kibontakozik, érezheted, hogy a lelkedben mély változások kezdődnek el. Lehet, hogy egy váratlan ajánlatot kapsz, egy régi barát felkeres vagy éppen új kapcsolatok alakulnak ki. Ezen a hétvégén légy nyitott az élet által kínált minden új lehetőségre, mert azoknak mély és tartós hatása lesz az életedre!

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Drága Földi Gyermek, az égiek különleges áldását hozza most neked az újhold. Ez az időszak egy ritka és kivételes pillanat, amely a megújulásról, fejlődésről és az új kezdetekről szól. Merítsd magadnak ebből az energiából, és engedd, hogy átformálja a lelked!”

Ha úgy érzed, hogy az üzenet megérintett, írd le kommentben a “köszönöm” szót, hogy méginkább megtapasztald az égiek szeretetét és vezetését!

Ne feledd, a csillagok és az ég sosem hagynak cserben. Ha most olvasod ezt az üzenetet, az azért van, mert az angyalok különleges támogatást küldenek neked ebben a csodálatos időszakban. Fogadd el szeretetüket és hagyd, hogy vezessenek az úton!

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK