Ez a legvonzóbb tulajdonságod a csillagjegyed alapján

Ez a legvonzóbb tulajdonságod a csillagjegyed alapján

Vonzalmat nem csak a külső jegyek ébreszthetnek valakiben, de az adott személy belső tulajdonságai is. Amikor a belső szépségről beszélünk, akkor óhatatlanul felbukkannak a csillagjegyek, amelyek nagy befolyással vannak személyiségünkre. 

A következőkben megtudhatod, hogy a zodiákusod alapján mi a te legvonzóbb belső tulajdonságod mások szemében.

Kos

Bízol önmagadban, vállalod azt, aki vagy és nem szégyenkezel soha a vágyaid miatt. Ez a fajta önmagadba vetett bizalom vonzó mások számára.

Bika

Kiváló vezető válik belőled, hiszen tudod, hogyan kell a kezedben tartani az irányítást. Ha valamit eldöntesz, akkor azt véghez is viszed és a felelősséget sem hárítod másra.

Ikrek

Nem félsz semmitől, hiszen tisztában vagy vele, hogy bármilyen helyzethez képes vagy alkalmazkodni, bármilyen szituációban megállod a helyed.

Rák

Az, ahogyan kimutatod a szereteted mások felé, ahogyan kedvesen és gyengéden fordulsz mindenkihez, ellenállhatatlanná tesz az emberek szemében.

Oroszlán

Az a fajta lelkesedés, amit magadból árasztasz, képes az egész környezetedet felvillanyozni. Szó szerint fényt viszel egy társaságba a Nap gyermekeként.

Szűz

Hiszed vagy sem, a titokzatosság is egyfajta vonzó tulajdonság. Mivel nem igazán fejezed ki a valódi érzelmeidet mások felé, sokak számára megfejthetetlen rejtély vagy, akihez közelebb akarnak kerülni.

Mérleg

Az optimizmusod ragályos, ami fantasztikus dolog veled kapcsolatban. Mindig arra törekszel, hogy a környezetedben lévők egyensúlyba kerüljenek és abban is maradjanak.

Skorpió

Az intenzitásod és életszereteted igazán magával ragadó. Az életedet a lehető legmagasabb szinten éled, a képességeidhez mérten a legtöbbet hozod ki belőle.

Nyilas

Magas intelligenciával rendelkezel és vágyat érzel az iránt, hogy tudásodat megoszd másokkal is. Ez sikerül is, hiszen élvezettel és szenvedéllyel teszed, így mások számára is élvezetes a veled való tanulás, beszélgetés.

Bak

Nagyon szervezett vagy, minden eshetőségre fel szoktál készülni. Téged nem nagyon érhet meglepetés és szeretsz is felkészült lenni, különben nem éreznéd komfortosan magad. Sokan értékelik ezt benned és biztonságban érzik magukat melletted.

Vízöntő

Hatalmas szíved van és zászlóvivője vagy a kedvességnek és szeretetteljességnek. Bárkit képes vagy a kebledre ölelni és támogatni. Úgy vonzod az embereket, mint a mágnes.

Halak

Az önzetlenségedért nagyon kedvelnek téged az emberek és nagyra is tartanak. Ha valaki szeretne megértő fülekre találni, akkor hozzád fordul, mert tudja, hogy szikrányi rosszindulat sincs benned.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL