Ez a lelki béke mantrája, használd, ha úgy érzed hogy kimerült, fáradt a lelked!

Ez a lelki béke mantrája, használd, ha úgy érzed hogy kimerült, fáradt a lelked!

Kedves Olvasónk!

Amikor elhagyatottnak érezzük magunkat a világban, amikor lelkünk kimerült és fáradtnak érzünk minden részünket, mindig van egy hely, ahol megtalálhatjuk a megnyugvást és a lelki békét. E hely nem más, mint a belső világunk, ahol az angyalok suttogása és az Isteni szeretet találkozik.

“Ne nyugtalankodjék a ti szívetek; bízzatok Istenben, és bízzatok énbennem is.” – mondja Jézus a János evangéliumában (Jn 14:1). Ez az ige szól hozzánk a csendben, miközben angyali üzeneteket fogadunk, amelyek arra emlékeztetnek, hogy nem vagyunk egyedül.

Amint lehunyjuk szemünket és mély lélegzetet veszünk, képzeljük el, hogy egy tágas, nyugodt kertben járunk. A fák lombjai között átszűrődő napfény simogatja arcunkat, a madarak éneke betölti a teret. Ez a képzetes kert lehet a mi menedékünk, ahol az angyalok is velünk sétálnak, és megosztják velünk bölcsességüket!

A lelki béke eléréséhez fontos, hogy odafigyeljünk ezekre az angyali üzenetekre, amelyek gyakran a legváratlanabb pillanatokban érkeznek hozzánk. Az üzenetek lehetnek rövid, ám mélyreható intuíciók, amelyek segítenek megérteni jelenlegi helyzetünket, vagy akár a jövőbe látó álmok, amelyek iránymutatást nyújtanak számunkra.

Ahogy elmerülünk ezekben a gondolatokban és az angyali suttogásban, hagyjuk, hogy szívünk megnyíljon az új lehetőségek előtt. A jövendőmondás nem csupán a jövő kikémlelése; inkább egy mélyebb önismereti folyamat, amely rámutat lelki erőforrásainkra és a bennünk rejlő lehetőségekre.

Engedjük meg magunknak, hogy átadjuk magunkat ennek a belső utazásnak, amely során újra megtaláljuk önmagunkat és lelki békénket. A következő mantra segíthet ebben a folyamatban:

“Békesség vagyok, szeretet vagyok, az angyalok vezetnek az utamon.”

Mondjuk el ezt a mantrát naponta többször, különösen amikor úgy érezzük, hogy szükségünk van egy kis megnyugvásra és erőre. Higgyük el, hogy minden nehézség ellenére van remény, és a szeretet, amit az angyaloktól kapunk, mindig velünk van, hogy megvilágítsa utunkat.

Áldás kísérjen minden lépésetekben, és ne feledjétek, az angyali üzenetek mindig velünk vannak, útmutatásul és vigasztalásul egyaránt. Emeljük fel szívünket és lélekünket, és higgyünk abban, hogy a legnagyobb kihívások közepette is találhatunk békét és megértést. Legyen ez a lelki béke mantrája a vezérfonalatok, amikor úgy érzitek, hogy lelketek kimerült és fáradt.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!