Ez a mantra megnyitja a csodák kapuját, ne félj használni!

Ez a mantra megnyitja a csodák kapuját, ne félj használni!

Kedves Olvasóink!

Miközben az életünk útvesztőjében járunk, gyakran keressük azokat a kapukat, amelyek a csodák világába vezetnek. Néha úgy érezzük, mintha minden ajtó zárva lenne előttünk, és elvesztettük a kulcsot, amely a végtelen lehetőségek felé vezetne. Ma azonban szeretnék veletek megosztani egy különleges mantrát, amely képes megnyitni a csodák kapuját. Ne féljetek használni, mert bársonyos hangja képes átformálni a félelmet reménnyé, a kétséget bizonyossággá!

“Amikor az ajtók zárva maradnak, és a kulcsok elvesznek, emlékezzünk arra, hogy a hitünk az a varázslat, amely új utakat nyit meg előttünk. Ne a látottakban, hanem a hittben bízzunk, mert az a valóság, amit érzékelünk, csak egy része annak, ami lehetséges!”

Ez a mantra az új kezdetek, a megújulás és a végtelen lehetőségek zengzetét hordozza magában. Ez a hangzatos ige az, amit ma szeretnék veletek megosztani:

“Szeretetben és fényben nyitom meg szívem, megengedem, hogy az angyali jóság vezessen. A hit által megnyílok a csodák előtt, amelyek már úton vannak felém. Az univerzum végtelen bőségével összhangban, bízom és engedem, hogy az életemben minden a legmagasabb jóra váljon!”

Ismételjétek ezt a mantrát minden nap, különösen akkor, amikor kételyek gyötörnek vagy úgy érzitek, az utatok akadályokkal van kikövezve. Ez a mantra nem csak a szívünket és elménket nyitja meg, de az angyalokkal és a szeretet univerzális energiájával is összeköt bennünket, megkönnyítve az új lehetőségek és csodák befogadását életünkben!

Üzenetünk a következő napokra: Légy nyitott a váratlanra, mert az angyalok már munkálkodnak, hogy csodálatos meglepetéseket hozzanak eléd. Ezek a csodák nem feltétlenül úgy fognak megjelenni, ahogyan te elképzelted, de ha nyitott szívvel és elmével fogadod őket, rá fogsz jönni, hogy pontosan azokra van szükséged a legmagasabb jó érdekében.

Kedves Fénykeresők, bízzatok ebben a mantrában, és engedjétek, hogy vezessen benneteket a hit és a remény útján. Nyissátok meg szíveteket és elméteket, hogy befogadhassátok az angyalok üzeneteit és az univerzum végtelen szeretetét. Emlékezzetek, minden egyes lépésetekkel közelebb kerültök ahhoz, hogy a valósággá váljon minden, amiben hisztek!

Szeretettel és világossággal,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!