Ez a nap Tízmilliószoros teremtő erejű, az Égi Áldások Estéje – nem hagyhatod ki ezt a csodát!

Ez a nap Tízmilliószoros teremtő erejű, az Égi Áldások Estéje – nem hagyhatod ki ezt a csodát!

Kedves Olvasóim,

Az Univerzum csodás és titokzatos üzenetekkel ajándékoz meg minket, melyekre olykor nagy figyelmet kell fordítanunk. A mai nap, 2023. június 4., különösen fontos, hiszen a tízmilliószoros nap ereje vesz minket körül. Igen, jól olvasod. Ez az a nap, amikor minden jó szándék, ima, megerősítés tízmilliószoros erővel hat.

Az Univerzum csodálatos módon működik. Ez a nap egy különleges alkalom, amikor a szeretet, a jóság és a pozitív szándék mind az égig érnek. Egy ima, egy gondolat, egy cselekedet – mind megsokszorozódik, és hatalmas erővel bír, hogy segítsen neked és a világnak.

Lássuk az esti imánkat, hogy még jobban kihasználhassuk ezt a csodás napot:

“Drága Univerzum, hálásan veszem tudomásul a mai nap különleges erejét. Minden szándékomat, szeretetemet és áldásomat küldöm a világba, tudva, hogy minden jóindulatú gondolatom, szavam és cselekedetem megsokszorozódik. Segíts, hogy a legnagyobb jóra használjam ezt a napot. Ámen.”

És most, fogadd el az Univerzum áldását:

“Univerzum végtelen szeretete körülvesz téged. Áldott légy, erős légy, boldog légy. Az égből jövő áldások és szeretet az életed minden területére áradjanak. Ámen.”

Ne felejtsd el megosztani ezt a bejegyzést, hogy az áldások és a szeretet mindenhová eljuthassanak. Az áldások ereje csak akkor növekszik igazán, ha megosztjuk őket másokkal.

Ma este, ne felejtsd el elküldeni a legféltettebb álmaidat és reményeidet az Univerzumba, hiszen ezen a napon azok tízmilliószoros erővel térnek vissza hozzád.

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK