Ez az angyali bőség és jólét bevonzó módszer: Láss csodát még ma!

Ez az angyali bőség és jólét bevonzó módszer: Láss csodát még ma!

Amikor a sors angyalai velünk vannak, az életünkben rejlő bőség, amely eddig elérhetetlennek tűnt, váratlanul a küszöbünkre lép. Talán érezted már, hogy létezik egy mélyebb forrás, amely felé fordulhatsz, amikor segítségre van szükséged. Nos, ma megmutatom, hogyan vonzhatsz be angyali bőséget és jólétet az életedbe.

1. Elengedés és hittel való ébredés: A bőség befogadásához először el kell engedned a kétségeket, és teljes szívvel hinned kell a változásban.

2. A pozitív gondolkodás gyakorlása: Az Univerzum minden rezgésre reagál. Ha optimista és hálás vagy, ezt az energiát vonzod.

3. Légy önmagad: Angyalaid tisztában vannak veled, és az egyediségeddel. Amikor önmagad vagy, az angyalok támogatását is élvezheted.

„Az Univerzum bősége ma hozzám áramlik, és a jólét elérkezik hozzám, jön. Az angyalok vezetnek, és én nyitott szívvel követem az útmutatásukat.”

Kérés a karma felé: Drága Kozmikus Egyensúly, kérem, hogy minden tettünkért, amit adtunk és kaptunk, hozd el a megfelelő egyensúlyt és bőséget. Tudom, hogy minden, amit adok, hozzám is visszatér.

Amikor ezt a módszert alkalmazod, és mély hittel és elkötelezettséggel telve ébredsz, váratlan üzeneteket és jeleket kaphatsz az Univerzumtól. Legyen az egy régi barát váratlan telefonhívása, egy elvárt összeg, ami váratlanul megérkezik, vagy egy egyszerű mosoly a szembejövőtől, ami felmelegíti a szíved.

Oszd meg ezt a cikket, hogy a bőség angyalai minél több embert elérhessenek. Minél többen vagyunk, annál erősebb lesz az áldások ereje!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Utóirat: Óriási áldások várnak rád, ha megnyitod a szívedet és hagyod, hogy a mai nap megtöltsön bőséggel és boldogsággal. Oszd meg az égi üzenetet, minél hamarabb. A mai nap a te napod, és az univerzum várja a hívásod!

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK