Ez az ANGYALOK üzenete 2021 DECEMBER hónapjára!

Ez az ANGYALOK üzenete 2021 DECEMBER hónapjára!

Három orákulum kártya közreműködésével következzen az Angyalok üzenete 2021 utolsó hónapjára, azaz decemberre.

Ebben a hónapban több lesz az önbizalmunk és az energiánk. Tudni fogjuk, hogy mi a dolgunk az életben, cselekedni fogunk, mert tisztában leszünk azzal, hogy mi a célunk, mi a következő lépés. El fogjuk felejteni a félelmeinket, főleg amelyek arra vonatkoznak, hogy vajon megértenek-e és elfogadnak-e az emberek.

Decemberben ki fogjuk kérni azoknak az embereknek a véleményét, akik objektívek látják a helyzetünket, ilyen például egy pszichológus, vagy mediátor. Ehhez az kell, hogy legyünk őszinték, szabaduljunk meg a felszínes megnyilvánulásoktól, érzésektől, tartsuk a szavunkat, és tiszteljünk másokat.

Mihály arkangyal üzeni, hogy imáink meghallgatásra találtak, de a céljaink, álmaink nem fognak azonnal megvalósulni, ahhoz mi magunk is tennünk kell.

Egy másik nagyon fontos téma decemberben, a megbocsátás. Ha megbocsátunk magunknak, és másoknak, akkor azzal elvégezzük a leghatékonyabb lelki takarítást, és tisztán, békében vághatunk neki a 2022-es évnek, amelyre a 2-es szám rezgésszáma fog érvényesülni.

A hónap első része

December 14-ig úgy fogjuk érezni magunkat, mint akinek minden álma-vágya teljesült, de arra is rá fogunk jönni, hogy mi az a dolog, amit már többé nem szeretnénk elviselni. Egyszóval ezekben a napokban megvilágosodik az elménk, egyensúlyba kerülünk önmagunkkal, és tudni fogjunk, hogy mit kell abban a pillanatban abbahagynunk ahhoz, hogy az életünk a jó irányba tartson. Ebben az évben azt vesszük észre magunkon, hogy másokhoz képest 10 évvel okosabbak, tapasztaltabbak, bölcsebbek lettünk.

Ha egyedül élünk, decemberben rájövünk, hogy a lelkünk nem erre vágyik, hanem egy másik emberre, egy társra, akivel megoszthatjuk az életünket.

Ha viszont párkapcsolatban élünk, akkor figyeljünk oda a párunkra, családtagjainkra.

A hónap második része

December 14-től egész 23-ig más szempontok szerint fogjunk látni az életünket. Ehhez fel kell hagynunk az ítélkezésekkel, a megbélyegzésekkel, és az empátia, a együttérzés fele kell fordulnunk. Ne féljünk segítséget kérni, legyünk mindenkivel őszinték, ismerjük el, ha valamit nem tudunk. Az Angyalok mindenben támogatni fognak, kellemes meglepetéseket készítenek elő nekünk. Fontos az is, hogy egy lapra írjuk le a kívánságainkat, céljainkat, mert így azok megvalósítása könnyebb lesz.

A hónap utolsó része

December 23-tól azt érezzük majd, hogy minden nagyon gyorsan történik, hamar elmúlik. Az Angyalok azt javasolják, hogy állítsunk fel egy sorrendet: melyek azok a dolgok, amelyek most kell elintéznünk, és melyek azok, amelyek még ráérnek. Fordítsunk időt a szabadban zajló tevékenységekre, menjünk sétálni, még akkor is, ha hideg van, de a korcsolyázás is remek időtöltés. Az év utolsó napjaiban szeressük egymást, magunkat. És ne aggódjunk, az Angyalok mindig vigyáznak ránk.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL