Ez az ima jóra fordítja az életedet!

Ez az ima jóra fordítja az életedet!

Kedves Barátaim,

Ma egy olyan üzenettel érkeztem hozzátok, amely a szívem mélyéről érkezik, és amelynek hatása messze túlmutat a szavakon. Ez az üzenet egy egyszerű, de rendkívül erőteljes igazság: Ez az ima jóra fordítja az életedet!

“Ne aggódjatok semmiért, hanem mindenben imádsággal és könyörgéssel, hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt. És Isten békessége, amely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveiteket és gondolataitokat Krisztus Jézusban.” – Filippiek 4:6-7.

Ebben a bibliai részletben egy csodálatos ígéretet találunk, amely emlékeztet minket: ha Istenhez fordulunk imádságban, a béke és a megértés ajándékát kapjuk cserébe, amely minden nehézségen átsegít.

Engedjétek meg, hogy ezzel a gondolattal egy üzenettel színesítsem a napotokat: Amikor ezt az imát szívből elmondjátok, és valóban rábízzátok életeteket Istenre, a következő időszakban pozitív változásokat fogtok tapasztalni. Azok a terhek, amelyek eddig nehezedtek a vállatokon, könnyebbnek tűnnek majd, és új lehetőségek, amelyek korábban rejtve maradtak előttetek, most feltárulnak. Egy váratlan örömhír, egy rég várt változás, vagy egy meglepő segítség formájában az életetek jó irányba fordul.

Most pedig, szeretnék megosztani veletek egy rövid, de erőteljes imát, ami segíteni fog ezen az úton:

“Drága Mennyei Atyánk, hálával tölti el a szívünket, amikor Rád gondolunk, és az örök jóságodra. Kérünk, hallgasd meg ezt az imát, és fordítsd jóra az életünket. Távolítsd el a félelmeinket, és töltsd meg szívünket békével és reménnyel. Nyisd fel a szemünket, hogy lássuk a jó irányt, és adj erőt nekünk, hogy követhessük azt. Bízunk Benned, és tudjuk, hogy ismered a legjobb utat a számunkra. Áldd meg életünket, otthonainkat és szeretteinket. Köszönjük, hogy meghallgatsz minket, és válaszolsz imáinkra!

Ámen.”

Kedves barátaim, legyen ez az ima a kezdete egy új, pozitív fejezetnek az életetekben. Bízzatok Istenben, bízzatok abban, hogy Ő mindig a legjobbat akarja nektek, és álljatok készen arra, hogy fogadjátok a változásokat, amelyek előre visznek titeket.

Áldásokban gazdag, békés és pozitív változásokkal teli napot kívánok nektek!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!