Ez az ima megszabadít téged a negatív, ártalmas energiáktól!

Ez az ima megszabadít téged a negatív, ártalmas energiáktól!

Kedves Olvasóink,

Minden nap egy újabb lehetőséget kínál Isten szeretetének és békéjének megélésére, egy különösen erőteljes és gyógyító üzenettel érkezem ma hozzátok: Ez az ima megszabadít téged a negatív, ártalmas energiáktól!

“A béke Istene pedig, aki a nagy pásztorok pásztorát, a mi Urunk Jézust, a halálból örök szövetség vére által visszahozta, tökéletesítsen benneteket minden jóra, hogy akaratát cselekedjétek, művelve benneteket, ami előtte kedves, Jézus Krisztus által. Dicsőség legyen neki mindörökkön örökké! Ámen.” – Zsidók 13:20-21.

Ez a bibliai idézet emlékeztet minket arra, hogy Isten képes megvédeni és megtisztítani minket minden negatív hatástól, és képes tökéletesíteni minket minden jó cselekedetre, ami által teljesíthetjük az Ő akaratát.

Engedjétek meg, hogy egy kis jövendőmondással adjak színt ennek a napnak: Ahogy ezt az imát elmondjátok, és a szíveteket megnyitjátok Isten gyógyító szeretete felé, egy új energia kezd áramlani az életetekbe. A következő napokban észre fogjátok venni, hogy könnyebben viselitek a stresszt, a szorongást, és hogy a nehéz helyzetekben is megtaláljátok a békét. Ez nem véletlen; ez az ima, a hit és a nyitottság eredménye, ami lehetővé teszi, hogy Isten beavatkozása életre keljenek bennetek és körülöttetek.

Most pedig, szeretném megosztani veletek ezt a rövid, de erőteljes imát:

“Drága Mennyei Atyánk, hozzád fordulunk teljes bizalommal és hittel, kérve, hogy szabadíts meg minket minden negatív és ártalmas energiától. Tölts el minket a Te Szentlelkeddel, hogy a Te békéd, szereteted és gyógyító erőd áradjon szét életünk minden területén. Adj nekünk erőt és bátorságot, hogy szembe tudjunk nézni a kihívásokkal, és segíts nekünk meglátni és megragadni a lehetőségeket a növekedésre és megújulásra. Áldd meg otthonainkat, családjainkat és kapcsolatainkat, és őrizz meg minket a harmóniában és az egészségben. Köszönjük, hogy mindig hallgatsz ránk, és hogy szereteteddel körülveszel minket.

Ámen.”

Kedves barátaim, emlékezzetek, az imádság hatalmas eszköz a változásra és a megújulásra. Hagyjátok, hogy ez az ima útmutatásul szolgáljon nektek az elkövetkezendő napokban, és nyissátok meg szíveteket Isten végtelen gyógyító szeretetének!

Áldásokban gazdag, békés és gyógyulást hozó napot kívánok nektek!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!