Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot hoz az életedbe!

Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot hoz az életedbe!

Kedves Olvasóim!

Ma egy rendkívül fontos és erőteljes üzenettel érkeztem hozzátok, amely az életetek minden területére kiterjedő megújulást és pozitív változást ígér. Ez az üzenet arról szól, hogy egy speciális imádság hogyan képes megszabadítani benneteket a negatív energiáktól, megtisztítani az otthonotokat, és boldogságot hozni az életetekbe.

“Legyetek mindig örömteliek; imádkozzatok szüntelen; mindenkor hálát adjatok mindenért Istennek, mert ez Isten akarata Krisztus Jézusban ti felőletek.” – 1 Tesszalonikaiak 5:16-18.

Ebben az igében Isten arra emlékeztet minket, hogy az öröm, az imádság és a hálaadás az Ő akaratának megfelelő élet alapkövei. Ezek az eszközök nem csupán spirituális gyakorlatok, hanem hatékony módszerek a negativitás elűzésére és az életünk pozitív irányba való fordítására.

Engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy üzenetet: Amikor elkezditek rendszeresen alkalmazni ezt az imát, figyeljetek az apró jelekre és változásokra körülöttetek. Lassan, de biztosan észre fogjátok venni, hogy az otthonotokban a levegő tisztábbá válik, a kapcsolataitok mélyebbek és értékesebbek lesznek, és a hétköznapok kihívásai könnyebben kezelhetőekké válnak. Ez nem csupán véletlen egybeesés, hanem az imádság erejének és a pozitív gondolkodásnak a közvetlen eredménye!

Most pedig, szeretnék megosztani veletek egy rövid, de erőteljes imát, amelyet minden nap elmondhattok:

“Drága Mennyei Atyánk, hálás szívvel fordulunk Hozzád ma, kérve védelmed és szereteted erejét otthonunkra és életünkre. Tisztíts meg minket minden negatív energiától, és töltsd meg otthonunkat békével, szeretettel és örömmel. Adj nekünk erőt, hogy a nehézségekkel szemben is megőrizzük pozitív hozzáállásunkat, és segíts nekünk meglátni minden helyzetben a jót és a szépet. Áldd meg napjainkat bőséggel, egészséggel és boldogsággal. Köszönjük, Atyánk, hogy hallgatsz ránk, és vezetsz bennünket minden lépésünkben!

Ámen.”

Kedves barátaim, emlékezzetek, az imádság és a pozitív hozzáállás hatalmas erőforrások. Ezekkel az eszközökkel nem csak a saját életeteket tudjátok jobbá tenni, hanem mások életére is pozitív hatást gyakorolhattok. Kezdjétek el ma ezt az imát, és legyetek nyitottak a változásra, hiszen Isten mindig mellettetek áll, és segít átformálni az életeteket a legjobbra.

Áldásokban gazdag, békés és boldog napot kívánok nektek!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!