Ez a jólétet hozó ELEFÁNT. Ezzel most bevonzhatjuk azt, amire épp szükségünk van.

Ez a bőséget és jólétet hozó ELEFÁNT. Ha valamiben hiányt szenvedünk életünkben, akkor a bőség érzését kelti bennünk. Ezzel a talizmánnal bevonzhatjuk azt, amire épp szükségünk van. Ez a szerencsehozó elefánt akkor is működik ha kételkedsz benne!

Drága Olvasóink!

Képzeld el, ahogy egy békés, bölcs elefánt lassan megjelenik a horizonton. Az elefánt a bölcsesség, a szerencse és az anyagi jólét szimbóluma, és most elhozza neked ezeket az áldásokat. Minél többször jelenik meg, annál nagyobb bőséget tartogat! Ne szakítsd meg az útját, hanem fogadd el és oszd meg, hogy még többen részesüljenek ebben a csodálatos energiában!

Engedd, hogy az elefánt bölcsessége betöltse a szíved, és vezessen téged az anyagi jólét és a bőség felé. Az elefánt csobogó ormányában a víz az élet és a bőség forrása, és most neked kínálja azt.

Közös imával hívjuk be a szerencsehozó elefánt energiáját életünkbe:

“Drága Angyalok és Univerzum, kérlek, segítsetek nekem befogadni az anyagi jólétet hozó elefánt áldásait. Nyissátok meg szívemet a bőség felé, hogy elfogadhassam és továbbadhassam ezt az ajándékot. Az elefánt bölcsességével segítsetek megteremteni az életemben a jólétet és a harmóniát. Ámen.”

Ez az elefánt az anyagi jólét szimbóluma, és most itt van, hogy rád vigyázzon és segítsen neked. Fogadd el és oszd meg, és látni fogod, hogyan árad be az életedbe a bőség és a jólét.

Ne feledd, ez az elefánt rád vár! Ne szakítsd meg az útját, hanem oszd meg és láss csodát!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Hét év szerencse vár, ha megosztás után gördítesz lejjebb!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL