Ezek a csillagjegyek a legszerencsésebbek

Kos

Bár uralkodó bolygód a Mars a háború istenéről kapta a nevét, korántsem töltöd az egész életedet marakodással. Ha mégis csatára kerül a sor, a szerencse a te oldaladon áll.

Rák

Ami a szerencsét illeti, a Rák nagyon jól járt. Bár az utad biztos, hogy kihívásokkal teli, szerencsés csillagod mindig a jó irányba fog vezetni.

Mérleg

A Mérlegek jellemzően mázlisták. Nem titok, hogy örök optimisták, és úgy hiszik, az élet előbb-utóbb majdcsak a lehető legjobb módon forrja ki magát. Nem is tévednek sokat, hiszen a szerencse általában tényleg kedvező irányba fordítja sorsukat.

Nyilas

A Nyilas az egyik legszerencsésebb csillagjegy. A Jupiter bolygó befolyása alatt minden, az útjukba kerülő problémát képesek megoldani.

Halak

Bár a Halak uralkodó bolygója a Neptunusz, régebben a Jupiter volt, amely, mint a tékozló fiú szülei, még most is egyengeti a Halak útját. Ez azt jelenti, hogy nemcsak szerencsés vagy, de rögtön két bolygó ereje is vigyázza lépteidet.

FORRÁS: http://www.szorakozzonline.hu/2018/04/21/ezek-a-csillagjegyek-a-legszerencsesebbek/http://www.szorakozzonline.hu/2018/04/21/ezek-a-csillagjegyek-a-legszerencsesebbek/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL