Ezek a szokások szegénységet vonzanak az életedbe. Felejtsd el őket!

Vannak, akik úgy érzik, hogy egész életükben nagyon távol áll tőlük a pénz, és bármit tesznek, mindig szegények lesznek. Igen, sajnos vannak ilyen emberek. Ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy az ő hibájuk lenne, hogy nem tudnak pénzhez jutni.

Ha te is a fenti kategóriába tartozol, jó, ha tudod, hogy vannak olyan szokások, melyek negatívan befolyásolják az anyagi helyzetedet!

Leárazások

Soha ne vásárolj meg valamit csak azért, mert le van árazva (és esetleg egy kicsit szükséged lenne rá). A gazdag emberek is szeretik a leárazott cuccokat, viszont ők tudják, hogy mire van szükségük, és csak azt veszik meg. A szegény ember csapdája, hogy ha valami le van árazva, akkor azt meg is kell venni, mert csak így tudunk hozzájutni.

Őrült kiadások

Nem tudsz a saját pénzkereteiden belül gazdálkodni, mert te is meg kell mutasd a világnak…Ezért bevállalsz egy drága esküvőt, gyűjtesz egy új kocsira, vagy egy márkás órára, telefonra, még, ha annyiba is kerül, mint a fél fizetésed. Nehogy azt hidd, hogy attól leszel értékesebb, ha márkás táskád van, sokaknak fel sem fel tűnni.

Álmodozás, szabadidő

A szegény ember otthonról a fotelből kritizál. A világhálónak köszönhetően ma már mindenki életét nyomon lehet követni, ezért véleményt alkotunk a szomszéd nyaralásáról, és mi is azt tűzzük ki célul. Arra viszont nem gondolunk, hogy a mi pénzügyi kereteink erre nem elegendőek, és inkább kölcsönt veszünk fel, csak, hogy mi is az all-inclusive-ban lógathassuk a sörhasunk. Inkább tegyünk azért, hogy elegendő pénzünk legyen nekünk is a nyaralásra, ne csak otthonról álmodozzunk, és kölcsönből dőzsöljünk.

Szegénynek lenni nem szégyen, ha mindent megtettünk azért, hogy jobb életünk legyen, felfoghatjuk úgy is, hogy ez egy átmeneti állapot. Viszont a tartós nemtörődömség, és munkakerülés, nem vezet semmi jóra.

FORRÁS: tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL