Ezek lejgobb bőségteremtő mantrák

Ezek lejgobb bőségteremtő mantrák

Kedves Fénylények!

Ma egy igazán áldott témáról szeretnék veletek beszélni – a bőségteremtő mantrákról és imákról. Ezek a szent olyanok, mint az aranykulcsok, kinyitják szavak előttünk az Univerzum bőségének kapuját.

Emlékezzünk, drágáim: a bőség nem csak az anyagi javakat jelenti. A bőség az élet teljessége – szeretet, egészség, boldogság, és igen, az anyagi jólét is. Amikor ezeket a mantrákat és imákat használjuk, az egész lényünket a bőség rezgésére hangoljuk.

Íme néhány a leghatékonyabb bőségteremtő mantrák és imák közül:

  1. “Om Shreem Maha Lakshmiyei Namaha” – Ez a szent mantra Lakshmi istennőt hívja, a bőség és prosperitás megtestesítőjét.

  2. “Köszönöm, Univerzum, a végtelen bőséget, ami most áramlik az életembe.” – A hála ereje felgyorsítja a bőség áramlását.

  3. “Én vagyok az Isteni bőség tökéletes kifejeződése.” – Ez a megerősítés isteni eredetünkre és jogos örökségünkre.

  4. “Minden nap, minden módon gazdagabb és gazdagabb leszek.” – Ismételjétek ezt naponta, és figyeljétek, ahogy az életetek virágzásnak indul.

  5. “Isteni Forrás, töltsd meg életemet bőséggel. Hálás vagyok minden áldásért, amit kapok.” – Ez az ima összekapcsol minket az Isteni Forrással.

Drága Lelkek, amikor ezeket a mantrákat és imákat használjátok, ne csak mondjátok, hanem érezzetek is őket. Engedjétek, hogy átjárja a testeteket, lelketeket, szellemeteket a bőség energiája. Vizualizáljátok, ahogy az Univerzum végtelen forrásából áramlik hozzátok minden jót.

Ne feledjétek: ti magatok is az Isteni Forrás részei vagytok. A bőség a természetes állapototok. Ezek a mantrák és imák csak arra emlékeztetnek benneteket, ami már a tiétek.

Használjátok ezeket a szent szavakat naponta, különösen reggel ébredés után és este elalvás előtt. De bármikor, amikor szükségét érzitek, fordulhattok hozzájuk. Az Univerzum mindig hallgat és válaszol.

És végül, de nem utolsósorban, legyetek hálásak. A hála a legerősebb bőségvonzó energia. Minden este soroljatok fel legalább öt dolgot, amiért hálásak vagytok. Érezzétek át ezt a hálát, és figyeljétek, ahogy az életetek csodálatos módon átalakul.

Áldottak vagytok, szeretett lelkek. Az Univerzum bősége vár rátok. Nyissátok ki a szíveteket, és fogadjátok be!

Szeretettel és Isteni Fénnyel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon, vagy REPONT QR olvasón keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/