Ezeket a titkos tulajdonságokat árulja el egy nőről a haja

A stílus, a textúra, a szín a hossz.. rengeteg dolgot árulnak el rólad a szexualitástól a személyiségig. Amikor lelki egyensúlyban vagyunk a hajunk gyorsabban nő és szebben néz ki, míg stressz alatt hullik, veszíti tartását és fényét.

Akik anorexiában szenvednek vékony hajjal rendelkeznek amiből hiányoznak az ásványi anyagok. A haj információkat közvetít a személyről és annak egészségügyi állapotáról, sőt egy haj analízissel még az is megállapítható, hogy milyen orvosságot szedünk.

Hosszú haj

Azok a nők akiknek hosszú hajuk van vonzóbbnak érzik magukat. Az a nő aki kiengedi összefogott haját egy pillantás alatt csábítóvá válik, ugyanakkor bohém lélekről is árulkodik.

Rövid haj

A rövid precízen lenyírt és igazított haj művészlélekre utal. A rövid haj mely rendszeres vágást és festést igényel arról árulkodik, hogy viselője különösen ügyel megjelenésére és képes magas pénzösszegeket is elkölteni haja ápoltságára.

Lila haj vagy extrém frizurák

Nők és férfiak akik furcsa és érdekes dolgokat csinálnak hajukkal lehetnek művészlelkek vagy nonkonformisták. Ugyanakkor ez lehet a következménye valamilyen szubkultúrához tartozásnak is (punk, gothic, emo…). Azok az emberek akik ilyen módon kísérleteznek hajukkal általában fiatalok akiket nem érdekel az emberek véleménye.

Ősz haj

Azok a nők akik hagyják ősznek hajukat általában jól érzik magukat a bőrükben. Általában mondva ők maguk döntik el, hogy mi tetszik nekik és mi az ami jól áll. (Kivéve ha allergiás a hajfestékre.)

Vörös haj

A vörös hajú nőket tüzesnek, keményfejűnek, vonzónak, ingerlékenynek és szenvedélyesnek tartják. Az analitikusok azt mondják, hogy érzékenyek, semmit sem tartanak lehetetlennek és rendkívül nyitottak. A harvardi szakértők igazolták, hogy a vörös hajú nők szervezete kevés antistressz hormont tartalmaz, ezért könnyebb őket felbosszantani.

Barna haj

Felelősségteljesek, amolyan rendes lányok. A legtöbb Nobel-díjas barna hajú. Okosabbak e? Nem, de folyton dolgoznak, többet mint szőke, vörös és fekete hajú társaik. A szakértők kigondolták, hogyan is nézne ki a tökéletes csapat: a vörös hajúak hoznák az ötleteket, a barna hajúak megvalósítanák, a szőkék publikálnák és a feketék intéznék az anyagiakat.

Szőke haj

A szőke nőket sűrűn szex bombának tartják és sokan gazdagnak. Sokkal intelligensebben mint ahogy azt a férfiak gondolják. Kutatások bizonyították, hogy a szőke nők sűrűbben válnak viszont mindig körül vannak véve figyelemmel és újabb ajánlatokkal. Sűrűbben házasodnak fiatalon. Miért buknak a férfiak jobban a szőkékre? Mert ez a hajszín a jelképe a fiatalságnak és a nőiességnek valamint az engedelmességnek és a naivitásnak. Lehet, hogy érzékenynek és könnyűnek tűnnek mégis tisztában vannak vele mi zajlik körülöttük, jó a memóriájuk és jók matekból! Mindemellett remek a humorérzékük.

Fekete haj

A fekete hajú nő mellett lelassítasz. Ők kapnak a legtöbb tiszteletet a férfiaktól. Remek karakterek, viszont sűrűbben találkozol velük pszichológusnál vagy pszichiáternél mert túlságosan is lefoglalják az olyan jellegű kérdések mint a “Honnan jöttünk, hová megyünk, hogyan fejlődhetünk”. A kutatások azt igazolják, hogy a feketék komolyak, nyugodtak néha melankolikusok, önzők és bizonytalanok. Érdekli őket a történelem, a lélek, a vallás és kifejezetten jól bánnak a pénzzel.

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
 KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!

http://alternativegeszseg.hu/