Ezekre a csillagjegyre lehet a legnagyobb hatással a decemberi 7.-i újhold

Ezekre a csillagjegyre lehet a legnagyobb hatással a decemberi 7.-i újhold

Az idei esztendő utolsó újholdja december 7-én tartózkodik az égen. Azt mondják, hogy valami új kezdetét hozhatja számunkra – ebben az évben utoljára, ám az új évtől is hasonlókat várhatunk. Bár az újhold láthatatlan a számunkra, mégis érdemes lehet aznap korán kelni és végiggondolni, hogy mihez is fogjunk, milyen új dolgok várhatnak ránk a következő napokban, hetekben.. Ezekre a  csillagjegyre lehet a legnagyobb hatással a decemberi újhold, ők egy kicsit több energiát érezhetnek ahhoz, hogy készek legyenek egy nagyobb, jelentősebb változás befogadására.

A Nyilas jegyében, december 7-én Újhold jön létre. Ezt az időt arra használd ki, hogy nagyobb önbizalomra tehess szert, mert ez nagyban meghatározhatja az életedet a következő hónapokban.

Ikrek

Ikrek jegyűként a te életedbe a kapcsolatok terén hoz újdonságokat 2018 utolsó újholdja. Olyan új kapcsolatokat alakíthatsz ki, amelyekből nagyon sokat profitálhatsz, főleg a karriered szempontjából. Elsőre azonban ne bízz meg senkiben, őrizd meg a józan ítélőképességed. Az újhold energiáját a megelőző és az azt követő napon is érezheted. Élj vele, érdemes.

Oroszlán

A Nyilas újhold energiái kihozzák belőled a legsugárzóbb éned. Oroszlán jegyűként arra azért mégis figyelj, hogy a földön maradj, ne szállj el magadtól – te is tudod, hajlamos vagy rá. Amit mindenképp érdemes most kihasználnod, azok a kreatív ötletek, amelyek éppen újhold idején jutnak az eszedbe. December 6-8. között ez bármikor megtörténhet.

Skorpió

Az egész éves kemény munkád most végre meghozza a gyümölcsét. A Nyilasban járó újholddal pénz áll a házhoz, és bár a pénz nem minden, most különösen boldoggá tesz téged. Karácsony előtt ez csöppet sem véletlen. Skorpió jegyűként fizikailag és szellemileg is szuper formában leszel, ami nem jön rosszul a közelgő ünnepekre. Bármilyen ajánlatot is kapsz most, mindenképpen érdemes élned vele.

Nyilas

Születésed havában végig tündökölsz. Nyilas jegyűként ha van olyan pont a bakancslistádon, amit még nem valósítottál meg, itt az ideje, hogy belevágj. Abban is segítséged nyújt az év legfontosabb újholdja, hogy a saját magad legjobb formáját hozhasd. Ne felejts el befelé figyelni, és semmit ne tegyél meg csak azért, mert úgy érzed, különben kimaradnál valamiből.

Szűz

Az otthon és a család területén számíthatnak változásokra a Szűz jegyűek. Lehet, hogy egy új otthonba költöznek, vagy felújítják a régit? A családdal való kapcsolatukon is érdemes lehet dolgozniuk ebben az időszakban, hogy kisimuljanak a kapcsolatok, közelebb kerüljenek egymáshoz. Nyugodtan végezzenek házimunkát, most extra erőt érezhetnek az elvégzéséhez.

Halak

Jó hír lehet a Halak jegy szülöttei számára, hogy a kemény munkájuk kifizetődni látszik. A munkahelyükön nagy figyelmet fordítottak az elmúlt időszakban rájuk és most úgy tűnik, valamiféle elismerésre számíthatnak ezen a téren. Lehetőség nyílhat a karrierjük építésére, egy nagyobb cél elérésére.


FORRÁS: https://www.tudasfaja.com/ezekre-a-csillagjegyre-lehet-a-legnagyobb-hatassal-a-decemberi-7-i-ujhold/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL