Ezt a leckét kell megtanulnod augusztusban a csillagjegyed szerint

Az augusztus hónap minden egyes csillagjegy számár tartogat egy fontos leckét, amit érdemes lesz még ebben a hónapban elsajátítani.

Lássuk, hogy neked mit akarnak üzenni és tanítani a csillagok.

Kos

Nem tervezhetsz meg mindent előre az életedben. Minél jobban próbálod tartani magad az elképzeléseidhez, annál nagyobbat bukhatsz. Tanulj meg kényelmesen élni a jelenben és jobban alkalmazkodni a dolgok áramlásához, ugyanakkor megnyílni az új lehetőségek felé.

Bika

Nem leplezheted azt, ahogyan valójában érzed magad. Megszerkesztheted a képeidet, írhatsz vicces posztokat és küldhetsz örömteli üzeneteket a barátaidnak, de nem egészséges a boldogság színlelése. Az elmét meg lehet téveszteni, de a szívet nem. Tanuld meg elfogadni az érzéseidet, mert nem a hírnév vagy a külső tesz boldoggá, hanem az, ami belülről árad.

Ikrek

Mint társasági ember, az életed a kapcsolataid körül forog, azonban a magaddal való kapcsolatodat hajlamos vagy elhanyagolni. Ideje meghatároznod a vágyaidat és tenni értük. A boldogságot nem mások fogják elhozni neked, azt saját magadnak kell megteremtened. Tanuld meg végre szeretni magad és tenni azért, hogy boldog lehess. Ne másoktól várd el, hogy azzá tegyenek.

Rák

Nagy változások küszöbén állsz, ami azt jelenti, hogy ideje feltenned magadnak a kérdést: Az a személy vagyok, aki lenni akarok? Büszke vagyok arra a személyre, aki visszanéz rám a tükörből? Ha a válaszod nem, akkor ideje dolgoznod rajta. Nincs több éretlenség és komolytalanság. Egy hosszú távú változtatást kell elindítanod.

Oroszlán

Csak azért, mert szeretsz valakit vagy valamit, nem jelenti azt, hogy örökké az életed része lesz, legyen szó munkáról, barátságról vagy akár egy ruhadarabról, amiről eleinte úgy gondoltad, hogy passzolni fog és kiderült, hogy mégsem. Az érzéseid néha képesek megtéveszteni és ebben a hónapban ideje megtanulnod, hogy jobban figyelj oda rájuk. Ami valóban helyes és jó neked, az teljesen nyilvánvaló lesz, a többi pedig bizonytalanságot ébreszt.

Szűz

Van egy álmod már régóta, amit szeretnél valóra váltani. Itt az ideje, hogy tegyél is érte. Ismerd el a korlátaidat és próbáld felszabadítani magad alóluk. Ennek köszönhetően végre ráléphetsz arra az útra, amely szükséges a célod eléréséhez. Sokkal jobban fogod érezni magad, mint gondoltad volna.

Mérleg

Egy hihetetlen hónap elé nézel. Nem csak azért, mert az életed a lehető legjobb módon fog megváltozni, hanem azért is, mert egy gyógyulási időszak veszi kezdetét. Nem fogod elfogadni többé a felszínes megoldásokat. Az életnek nem csak kívülről tekintve kell jónak lennie, hanem belülről érezve is.

Skorpió

A személyiségedet és a szokásaidat is mind kontroll alatt tartod az életedben és végső soron azt is megszabod magadnak, hogy mit szabad és mit nem szabad érezned. Ebben a hónapban ideje megtanulnod ezen lazítani egy kicsit. Bízz abban, hogy a megfelelő pár, munka és út a megfelelő időben megjelenik számodra.

Nyilas

Ebben a hónapban őszintének kell lenned magaddal, hogy valóban képes vagy-e megvalósítani mindazt, amit szeretnél. Sok dolog van az elmédben, amit szeretnél véghez vinni és csak te állsz a saját utadban. Légy reális és csak a valóban fontos dolgokkal foglalkozz.

Bak

Ez a hónap egy váratlan változást fog hozni számodra. Ez a “váratlan” valójában hosszú ideje érlelődött, de most végre megléped. Tudod jól, ha egy munka, párkapcsolat vagy baráti kapcsolat nem működik. Csak be kell vallanod és tenned a változásért. Itt az idő!

Vízöntő

A dolgok nagy fordulatot vesznek ebben a hónapban. A kihívás érintheti a munkádat, családi életedet, egyéni személyes fejlődésedet. Amit meg kell tanulnod, az az, hogy a legrosszabbtól való félelem helyett kreativitással és ambícióval válaszolj az életed történéseire. A kérdés nem az, hogy “Vége van már?”, hanem az, hogy “Mi a következő?”.

Halak

Ebben a hónapban ideje lesz visszatérned a gyökereidhez. Régóta letértél az útról és olyan kalandokat tapasztalsz meg, amelyek elválasztanak igazi valódtól. Elég szabadidőd van arra, hogy visszatérj. Az az élet, amit valóban élni akarsz, az a személy, aki valóban lenni akarsz, ott van benned és azt várja, hogy visszatérj. Tedd meg a szükséges lépéseket és sokkal boldogabb leszel.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL