Ezt üzeni neked az angyalod a mai napra!

Ezt üzeni neked az angyalod a mai napra!

Óvó és védelmező angyalod a mai napra tartogat neked egy nagyon fontos feladatot, ami nem más, mint a megbocsátás!

A mai angyalkártya arra kér, hogy add át az angyaloknak a múltbéli fájdalmaidat és sérelmeidet. Angyalaid készségesen meggyógyítják az összes lelki sebedet, hogy végre felszabadult, boldog és szeretetteli életet élhess.
Az angyalok jól tudják, hogy az egós részünk kedvenc állapota a sértettség.

Egónk, aki az elkülönülésben hisz lépten-nyomon támadásokat hallucinál maga köré. Talán te is megtapasztaltad már, hogy milyen az, amikor a legegyszerűbb cselekedet, a leghétköznapibb mondat mögött is a támadás, a rosszindulat, a békétlenség hadüzeneteit véled megpillantani. Amikor pedig valóban odafigyelsz, egyszer csak kiderül, hogy mindez nincs is, valójában egy félreértésről van szó, és a gyanakvásod teljesen alaptalan.

Így működik az egó. Minden pillanatban azt feltételezi, hogy őt bántják, neki akarnak ártani mások. Hiszen az egó egyetlen dolgot ismer: A félelmet. Nem várhatjuk el tőle, hogy máshogyan működjék, és nem is kapcsolhatjuk ki. Mindössze egyetlen egy dolgot tehetünk vele: Megtanuljuk kezelni. Megtanuljuk, hogy ne rá hallgassunk, hanem a lelkünkre.

A lelkünk az önvalónk, az a részünk, amely az isteni szeretet egy darabkája, és amely a mai napig folyamatos összeköttetésben van a teremtőjével, a Jó Istennel.

A lelkünk nem sértődékeny. A lelkünk az, aki minden pillanatban megéli a krisztusi mondatot: „Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.” Ő az, aki minden bántásra szeretettel reagál, mert pontosan tudja, hogy a sérelmekre ez az egyetlen gyógyító reakció.

A bántások ugyanis valójában a szeretet igénylései. Paradox módon, aki bánt téged, aki árt neked, aki agresszív, nyers energiákat fordít feléd az valójában azt üzeni: „Szeress engem, légy szíves!”Természetesen rossz eszközökkel fejezi ki ezt az üznetet. Természetesen nem kell, és nem is szabad hagynod, hogy bántsanak. Természetesen meghúzhatod a határaidat, és megvédheted magadat a szeretet erejével. De a bántások és azok sebei csak akkor tűnnek el, ha szeretetet adsz értük cserébe. Ha szeretetet adsz annak, aki bántott és ha szeretettet adsz magadnak, akkor a bántalmak, a sérelmek és azok minden nyoma, minden harag és minden a lelkeden ütött seb elmúlik, meggyógyul és átadja a helyét a békének.

Igen, tudom, hogy ez mindössze hangzatos elméletnek, és valótlan szavaknak tűnik az egós részed számára. A lelked azonban ezt az üzenetet olvasva felismeri annak mély valóságát, és lelkesen kipróbálja mindezt annak tudatában, hogy így végre megteheti azt, amiért ezt a földi inkarnációt választotta: Szerethet.

Ma érdemes elvégezned egy egyszerű angyalmeditációt, hogy mindezt a gyakorlatban is kipróbálhasd és megtapasztalhasd. Keress egy csendes és nyugodt helyet. Hallgathatsz meditációs zenét, meggyújthatsz egy gyertyát, és párologtathatsz illóolajat vagy használhatsz füstölőt is. Lehet, hogy ahhoz lesz kedved, hogy a gyönyörű tavaszi napsütésben meditálj. Engedj ennek a késztetésednek! Ha megtaláltad a számodra ideális meditációs helyet és időt, hunyd le a szemed, és csendesedj el, majd jelenítsd meg magad előtt a következő képeket:
A csodálatos tavaszi napsütésben, egy virágokkal teli, kellemesen meleg réten sétálsz. Nézd meg a virágokat a réten. Olyan sok van belőlük, hogy szivárványszínű virágszőnyeg terül el a lábaid előtt.


Most egy hatalmas, smaragdzöld színt és végtelen szeretetet árasztó angyallal találkozol. Ő Rafael arkangyal, a gyógyítás angyala, aki segít neked megtapasztalni a megbocsátás gyógyító erejét. Rafael arkangyal leültet a réten, és gyengéd szeretettel eléd vezeti azokat, akikkel szemben tudatosan vagy tudattalanul haragot táplálsz. Láthatod, ahogy szépen sorban érkeznek az ismerőseid, mindegyikük kézen fogva jön Rafael arkangyallal.
Itt, ezen az angyali réten, Rafael arkangyal szeretetteli társaságában könnyen megy a megbocsátás. Egyszerűen csak legyél hajlandó megbocsátani. Nem kell mást tenned, mint elmondani egy rövid üzenetet, minden eléd vezetett ismerősöd szemébe nézve:


„Hajlandó vagyok elengedni és szeretetre cserélni minden sérelmet, amelyet egymásnak okoztunk! Hajlandó vagyok megbocsátani neked és magamnak is. Hajlandó vagyok szeretettel körülvenni mindkettőnket. Hajlandó vagyok szeretni mindkettőnket!”


Végül öleld meg őket, és engedd, hogy Rafael arkangyal egy következő embert kísérjen eléd, ha szeretne. Amikor pedig elfogynak az ismerőseid, akiket Rafael arkangyal eléd kísért, köszönd meg a segítségét, a feltétel nélküli szeretetét, majd helyezd vissza tudatodat a testedbe, és érkezz meg az itt és most pillanatába.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL