Ezt üzenik az angyalok 2018. április hónapjára! NAGYON FONTOS ÜZENET!

Áprilisban eleget kell tenned a kötelezettségeidnek, és igyekezz mindent elintézni, amit megígértél, vagy amit korábban célként tűztél ki magadnak, így az életed a megfelelő mederben haladhat és olyan emberekkel fogsz megismerkedni, akik segítenek majd az utadon. Bánj óvatosan a gondolataiddal, mert ahogyan gondolkozol, úgy fog az életed is alakulni. Fohászkodj Mihály arkangyalhoz, hogy adjon erőt és bátorságot, hogy az az út, amiben hiszel, elvezessen a sikerig, a boldogságig, az elégedettségig.

Ebben a hónapban nem szabad elhamarkodottan döntened, cselekednek, és ne engedd, hogy mások sürgessenek. Az idei ősz számos változást hozhat a szakmai életedben, de ha bízol az Univerzumban, akkor minden esetben megtalálod az örömet, a harmóniát.

Egy másik fontos dolog, hogy bármit is tégy, gondolj ebben a hónapban, vigyázz arra, hogy ne legyenek rejtett, hátsó szándékaid. Törekedj inkább az emberi kapcsolataid jobbá tételére, az együttműködések szorosabbra való fűzésére, mert így biztonságosabb lehet az életed. Ebben a hónapban több dologgal kapcsolatban meg fogsz világosodni, és lelkileg ráébredsz arra, amit igazán meg szeretnél valósítani.

A hónap első része

Április 11-ig ne szaladj el a felelősségek elől, és vedd észre azt, hogy ahol élsz, ott számtalan szépség van. Ezek a napok segítenek abban, hogy erősítsd, fejleszd a spirituális énedet, amellyel könnyebben be tudod majd gyógyítani a lelki sebeidet. Aggódni fogsz az anyagiak miatt, de ne arra törekedj, hogy mindenáron pénzt szerezz, hanem, hogy olyan munkahelyed legyen, amelyet szeretsz, ahol jól érzed magad. Tedd azt, ami igazán örömet okoz neked, mert így az a bizonyos dolog a misszióddá válik, amit nem te választasz, hanem az a bizonyos dolog választ téged.

Ezekben a napokban összpontosíts a gyógyulásra, a reményre, a szeretet és a bölcsesség erejére. Ne feledd, hogy te is Isten gyermeke vagy, így minden, amit kérsz tőle, a saját magad felemelkedéséért teszed.

A hónap középső része

Április 12-e és 22-e között értékelést kell készítened, hogy mi az ami jó, és mi az, ami rossz az életedben, mi az, ami megy és mi akadozik, ami javításra szorul. A rendszerezés nagyon fontos, ezért hogy jól érezd magad, meg kell szabadulnod pár dologtól, ahhoz, hogy ez bekövetkezzen. Légy őszinte magadhoz, találd meg az igazi értékeidet, mert elérkezel ahhoz a ponthoz, ahonnan már nincs visszaút. Ezért tedd azt, amit a legjobban akarsz, amire a leginkább vágysz. Ne feledd, a változásoknak is lehetnek pozitív hozadékai.

A hónap utolsó része

Április23-tól egészen a hónap végéig törekedj az elfogadásra, a tudatos életvitelre és arra, hogy megtaláld a helyed a világban. Tisztában vagy azzal, hogy mindennek oka van. Légy jelen, törekedj arra, hogy ne a múltban élj és a jövővel se foglalkozz túl sokat.

Összegzés

Elmondható, hogy 2018 Április sok változást hozhat majd, úgy szakmai, mint magánéleti vonatkozásban. Nézz szembe a félelmeiddel, a változások nyújtotta lehetőségeket meg használd ki, így minden a helyére kerül majd az életben.

 


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT