Ezt üzenik az angyalok 2019 július hónapjára

Ezt üzenik az angyalok 2019 július hónapjára

Az életben nagyon sokszor lenne jó egy kis támogató útmutatás, hiszen hányszor érezzük úgy, hogy elvesztünk, és nem tudjuk, hogyan, merre menjünk tovább. Az angyalok most segítségünkre lesznek, megtudhatjuk, hogy milyen változásokra kell számítanunk júliusban.

Mihály arkangyal szerint itt az ideje, hogy egy kicsit megpörgessük a sors kerekét, és végre elkezdjünk élni. Eljött a pozitív változások ideje, júliusban azt fogjuk érezni, hogy a dolgok nagyon beindultak. Készüljünk fel lelkileg egy kicsit, mert a belső változások is igen erős intenzitással fognak zajlani ebben a hónapban. Számoljunk el háromig, vegyünk egy mély lélegzetet, és fogjunk neki olyan dolgoknak is, amit eddig sosem mertünk megtenni.

Tegyük félre a félelmeinket, hiszen semmit nem veszítünk. Mindenkinek az életében vannak érzékeny pontok, van ahol éppen nem mennek túl jól a dolgok, na most ezeken a területeken is beindulnak a változások. Ha nem állunk ellen, hanem megnyílunk a változások előtt, akkor sokkal könnyebb lesz minden, és mi magunk vesszük le a vállunkra nehezedő súlyokat. Írjuk le a félelmeinket, a vágyainkat és a kételyeket egy papírlapra és a bennünk lévő gondolatokat irányítsuk az Univerzum felé.

Lehetséges, hogy éjszaka közepén egy álom, vagy egy sugallat formájában fog a válasz megérkezni hozzánk, ezért legyen az ágyunk mellett mindig egy notesz, hogy fel tudjuk jegyezni, ha éjjel megébredünk.

A július a cselekvés hónapja, ne üljünk tétlenül

Vigyázzunk, hogy hirtelen cselekedeteinkkel vagy szavainkkal ne bántsunk meg senkit. Engedjük el a régi sérelmeinket, főleg, ha olyan személyhez kapcsolódik, aki már régen eltávozott.

A hónap első felében, július 10-ig úton leszünk, vagyis a változás útján. Mindenféle információkat, üzeneteket és jelzéseket fogunk kapni, amelyek hozzásegítenek a változáshoz. Ebben az időszakban szükség lesz arra, hogy cselekedjünk, hiszen ne felejtsük el, hogy a csodák csak úgy történnek meg, ha mi magunk is konkrétan részt veszünk a teremtésben. Ijesztőek lehetnek a változások, de ne feledjük, hogy, ha nyitottan és kreatívan állunk a dolgokhoz, minden sokkal könnyebb lesz.

Július 11-23. között meg fogjuk tapasztalni, hogy milyen az, amikor kívánságaink teljesülnek. Viszont lehetséges, hogy még túl fáradtak leszünk ahhoz, hogy élvezzük is azt, amit megkaptunk. Próbáljunk meg jobban bízni a dolgokban, legyünk rugalmasabbak, és hagyjuk, hogy magától alakuljon az élet menete. A sok befektetett energia után úgy érezhetjük, hogy nem pontosan ez az, amire vágytunk, de ez csak illúzió, hagyjuk, hogy a dolgok egy kicsit csillapodjanak, legyen ideje beérni a változás hozta gyümölcsnek. Hallgassunk az intuíciónkra, és merjük vállalni a felelősséget.

Július 24-től a hónap végéig nem valószínű, hogy túl jó hangulatban leszünk. Vannak akik azért fognak támadni, mert irigykednek sikereinkre, mások pedig kelletlen jótanácsokkal akarnak ellátni ha kell, ha nem. Keressük olyan emberek társaságát, akik társaságában jól érezzük magunk, akik szeretnek, és megértenek. Fontos, hogy ebben az időszakban készítsünk listát, hogy mi az, amit szeretnénk, ha maradna az életünkben, és mi az, amit ki kell iktatnunk. A lényeg, hogy adjunk teret az új dolgoknak, legyünk nyitottak a változásokra, a most elvetett mag bőséges termést fog hozni a közeljövőben.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL